‘Blind Getrouwd’: Zorgt ongeluk in het spel voor geluk in de liefde bij Fleur en Alexander?

In Blind Getrouwd trekken de koppels erop uit om samen te gaan kamperen op koppelsweekend. Voor ze dat doen, spelen Alexander en Fleur eerst nog even een spel “om hun relatie te versterken”. Zorgt die competitieve sfeer voor een koude oorlog, of brengt het hen juist dichter bij elkaar?

Na een prachtig trouwfeest en een al even mooie huwelijksreis in Rhodos is in de vorige aflevering van Blind Getrouwd voor de koppels het echte werk begonnen. De koppels zijn gaan samenwonen, iets wat bij de enen voor een positieve evolutie zorgt in hun relatie en bij de anderen juist voor sleur.

Alexander en Fleur lijken alvast steeds dichter naar elkaar toe te groeien. Zij zijn dan ook klaar om vol enthousiasme te vertrekken op koppelsweekend, waar ze de andere koppels én de experten en Ingeborg terug zullen zijn.

Opdrachten

Voor ze dat doen, besluiten Fleur en Alexander wel om eerst nog een spelletje te spelen dat ze van vrienden gekregen hebben. Daar blijkt al snel dat beiden misschien toch niet zo heel goed tegen hun verlies kunnen. Eerst toont Fleur zich van haar strengste kant tegenover Alexander, die vervolgens meteen wil stoppen met het spel. Als de stand op dat moment juist gelijk blijkt te zijn, moet één extra opdracht de winnaar aanduiden. Dat wordt uiteindelijk Alexander, na een verrassend eenvoudige opdracht, iets wat Fleur duidelijk niet echt zint.

Ondanks de competitieve sfeer blijven de twee wel voortdurend lachen, waardoor we kunnen vermoeden dat de flirterige sfeer hen misschien juist goed heeft gedaan.

Bekijk hier fragment uit Blind Getrouwd hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...