‘Blind Getrouwd’: Ingeborg zorgt voor chaos tijdens kamperen met de koppels

De koppels in Blind Getrouwd wonen ondertussen al even samen en dus is het tijd voor de experten om opnieuw te polsen hoe het gaat met hen. Daarbij speelt Ingeborg gastvrouw op een gezellige camping, al is haar hulp bij het parkeren eerder beperkt.

Na een prachtig trouwfeest en een al even mooie huwelijksreis in Rhodos is in de vorige aflevering van Blind Getrouwd voor de koppels het echte werk begonnen. De koppels zijn gaan samenwonen, iets wat bij de enen voor een positieve evolutie zorgt in hun relatie en bij de anderen juist voor sleur.

Het ideale moment dus om iedereen nog eens samen te roepen. Na een korte bijeenkomst op het einde van de huwelijksreis in Rhodos, toen met Wim Slabbinck en Sarah Hertens, zullen de koppels deze keer niet alleen elkaar, maar ook alle experten terugzien.

Parkeren met Ingeborg

Maar eerst moet iedereen veilig en wel op de locatie geraken. De koppels kregen daarvoor elk een romantisch Volkswagenbusje ter beschikking en een landkaart. Ze moeten dus eerst hun busje in gang krijgen en daarna hun weg zien te vinden, iets wat voor de ene al beter lukt dan voor de andere. Eens aangekomen, staat Ingeborg klaar om Alexander en Fleur met goede raad bij te staan bij het parkeren. Al snel blijkt echter dat die raad misschien toch niet zo goed is.

Dat laatste merkt ook Brecht op. “Ik heb gezien dat ik best niet naar jou luister”, zegt hij al lachend tegen Ingeborg. “Ik zal doen alsof ik help”, is haar veelzeggende antwoord.

Bekijk het fragment uit Blind Getrouwd hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...