‘Blind Getrouwd’: Koppels blikken met experten terug op eerste week samenwonen

Omdat het experiment tijdens Blind Getrouwd maar relatief kort duurt voor de koppels moeten beslissen of ze bij elkaar blijven, is het belangrijk om af en toe de balans op te maken. Dat doen de deelnemers tijdens het koppelsweekend, waar iedereen samen met de experts zal kamperen.

Na een prachtig trouwfeest en een al even mooie huwelijksreis in Rhodos is in de vorige aflevering van Blind Getrouwd voor de koppels het echte werk begonnen. De koppels zijn gaan samenwonen, iets wat bij de enen voor een positieve evolutie zorgt in hun relatie en bij de anderen juist voor sleur.

Experten

Het ideale moment dus om iedereen nog eens samen te roepen. Na een korte bijeenkomst op het einde van de huwelijksreis in Rhodos, toen met Wim Slabbinck en Sarah Hertens, zullen de koppels deze keer niet alleen elkaar, maar ook alle experten – en Ingeborg – terugzien. Maar eerst moet iedereen veilig en wel op de locatie geraken. De koppels kregen daarvoor elk een romantisch Volkswagenbusje ter beschikking en een landkaart. Ze moeten dus eerst hun busje in gang krijgen en daarna hun weg zien te vinden, iets wat voor de ene al beter lukt dan voor de andere.

“De koppels hebben een intense periode achter de rug, de adrenaline is ondertussen gezakt en ze staan opnieuw met hun beide voetjes op de grond. Dit is een goed moment om even in te checken bij hen”, zegt relatietherapeute Sarah Hertens. “Na de prachtige trouw en de paradijselijke huwelijksreis, is het ook wel goed om een beetje avontuur te brengen, wat ook weer een hele andere dynamiek kan teweegbrengen bij de koppels.”

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...