‘Blind Getrouwd’: Liefdesgoeroe Ingeborg zorgt voor emotionele momenten

In Blind Getrouwd zijn de stelletjes nog steeds op koppelsweekend. Daar worden ze onder handen genomen door liefdesgoeroe Ingeborg die hen enkele opdrachten geeft om dichter naar elkaar te groeien. Uiteraard horen daar ook de nodige tranen bij.

Het trouwfeestde huwelijksreis in Rhodoshet samenwonen … De vier koppels in Blind Getrouwd hebben ondertussen al heel wat samen beleefd. Om even terug te blikken op dat alles zagen we vorige week hoe ze samen op koppelsweekend trokken. Dat stond in het thema van back-to-basics, want de deelnemers moesten met een Volkswagenbusje en een landkaart naar een camping in Landen gaan.

Leukste momenten

Daar werden ze opgewacht door de experten en Ingeborg. Die laatste heeft enkele opdrachten bedacht voor de koppels tijdens een yogasessie. Zo moeten ze achter elkaar zitten en in de oren fluisteren. “In het ene oor fluister je het mooiste moment sinds je je partner hebt ontmoet, en in het andere oor fluister je de mooiste kwaliteit van je partner”, legt Ingeborg uit.

Brecht houdt het daarbij op iets relatief ‘eenvoudig’ en denkt aan de vele momenten waarbij hij en Jolien al knuffelend wakker worden. “Die laatste reageert alvast zeer “Dat geeft mij energie, zo je dag kunnen beginnen”, legt Brecht uit. “Schattig”, is de veelzeggende reactie van Jolien.

Fleur denkt dan weer terug aan haar openingsdans met Alexander, iets wat voor “een traantje van geluk” zorgt. “Dat toont dat je daar leuke herinneringen aan hebt, net zoals ik”, is de reactie van Alexander.

Bekijk hier het fragment van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...