‘Blind Getrouwd’: Brecht blikt vooruit naar beslissingsmoment

De spanning neemt toe in Blind Getrouwd, want het experiment zit er voor de koppels bijna op. Bij Brecht en Jolien verwachten we daar geen verrassing, want de twee lijken iedere aflevering meer en meer verliefd. Ook Brecht zelf kan maar moeilijk wegsteken hoe Blind Getrouwd voor hem en Jolien afloopt.

Terwijl er ook bij de andere koppels – vooral bij Fleur en Alexander dan – nog enige hoop is, lijken Brecht en Jolien het echte succesverhaal van het zevende seizoen van Blind Getrouwd te worden. De twee zijn duidelijk verliefd en zorgden vorige aflevering dan ook voor de eerste liefdesverklaring van dit seizoen.

Verliefd

“Ergens voelde ik dat al een beetje aan. Dat we steeds dichter naar elkaar toe zijn gegroeid, ondanks dat ene dipje op huwelijksreis. Sindsdien is het alleen maar beter gegaan. En nu hebben we dus expliciet uitgesproken dat we verliefd zijn. Het was zó fijn om die bevestiging van Jolien te krijgen”, legt Brecht uit in TV-Familie, via Nieuws365.

Voor Brecht is verliefd worden nochtans allerminst vanzelfsprekend gebleken in het verleden. “Eens ik twijfels bij iemand heb, kan ik nog zo mijn best doen, ik weet dat het niet goed komt. Helaas heb ik zo weleens vrouwen gekwetst”, legt hij uit. “Maar bij Jolien voel ik me super, veilig ook. Onze communicatie zit ook heel goed omdat zij zo eerlijk en oprecht is, en heel respectvol. Jolien is de vrouw naar wie ik – onbewust wellicht – heb gezocht.”

Plottwist?

“Maar wie weet zorgt Blind Getrouwd nog voor een enorme plottwist, hé”, probeert Brecht er toch de spanning in te houden. “Nee kijk, Jolien en ik namen dit van in het begin allebei heel serieus. En zoals ik al op onze trouwdag zei: Ik hoop dat ons liefdesavontuur eindigt met de woorden ‘En ze leefden nog lang en gelukkig samen’. Of dat ook écht het geval is … Ik zeg het: blijven kijken.”

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...