‘Blind Getrouwd’: Welke keuze maken Emma & Emile en Mathieu & Isabelle tijdens het beslissingsmoment

In Blind Getrouwd is het tijd voor de beslissingsmomenten. Komende maandag weten we of Emile & Emma en Isabelle & Mathieu getrouwd blijven of toch zonder elkaar verder gaan. Het beloven alvast voor alle vier spannende momenten te worden.

Een prachtig trouwfeesteen huwelijksreis in Rhodos en zo’n anderhalve maand samenwonen, met daarbij een koppelsweekend en veel andere leuke activiteiten … De koppels in Blind Getrouwd hebben er een drukke periode opzitten. Maar nu komt misschien wel het belangrijkste moment uit het programma eraan: het beslissingsmoment. Daarvoor keren ze allemaal terug naar de plaats waar ze elkaar het jawoord gaven om om de beurten te zeggen of ze verder willen met elkaar of niet.

Emile & Emma

Emma en Emile kenden op huwelijksreis een eerste ‘aanvaring’, maar lijken uit alles steeds te leren. Het bleef echter soms wat stroef lopen tussen beiden omdat echte gevoelens achterwege blijven en ze soms niet helemaal goed konden verwoorden wat ze wilden en verwachtten. Toch hebben zowel Emile als Emma elkaar nooit opgegeven en ging er tijdens de tango op hun laatste tijd zichtbaar elektriciteit in de lucht.

In een preview konden we al zien hoe beiden duidelijk lang hebben getwijfeld over hun keuze, maar toch met vertrouwen naar het beslissingsmoment gaan.

Isabelle & Mathieu

De hoop op een goede afloop van het huwelijk van Mathieu en Isabelle is heel wat kleiner. In de meest recente aflevering konden we namelijk zien de twee al zo goed als een beslissing hadden genomen. Het beslissingsmoment lijkt dan ook grotendeels een formaliteit. Of zorgen enkele dagen apart toch voor een andere kijk op de zaak?

“Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de afgelopen zeven weken, ondanks de moeilijke momentjes die er soms waren. Ik heb hier hier veel uit geleerd, op heel veel vlakken. Nu ik aan het einde van het experiment ben, is het makkelijker om terug te kijken dan wanneer ik er middenin zat”, klinkt het alvast bij Mathieu.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...