Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ kondigt belangrijk toekomstnieuws aan

Dat Blind Getrouwd het leven van de kandidaten voor goed heeft veranderd, is logisch. Maar voor Jolien (32) zal haar leven sowieso nog meer veranderen. Na tien jaar besloot zij namelijk haar droomjob als stewardess op te geven. “Het is tijd voor nieuwe, grote avonturen”, zegt ze daar zelf over. Of ze daarmee verwijst naar avonturen met Brecht komen we binnenkort te weten.

Terwijl er ook bij de andere koppels – vooral bij Fleur en Alexander dan – nog enige hoop is, lijken Brecht en Jolien het echte succesverhaal van het zevende seizoen van Blind Getrouwd te worden. De twee zijn duidelijk verliefd en zorgden vorige aflevering dan ook voor de eerste liefdesverklaring van dit seizoen. Vorige week leek Brecht zelfs al half te verklappen wat de twee zullen doen tijdens het beslissingsmoment.

Of haar huwelijk met Brecht er voor iets tussenzit, weten we nog niet zeker, maar feit is wel dat Jolien een belangrijke beslissing heeft genomen. “Na exact 10 jaar fladderen, sta ik weer definitief met mijn voetjes op de grond”, kondigt ze haar carrièreswitch aan op Instagram, via HLN. “Ik heb in de afgelopen 10 jaar fantastische momenten meegemaakt, zoals huskysleeën in Noorwegen, zonnen in Mexico, kerstmarktjes bezoeken in Duitsland, zwemmen in Punta Cana, shoppen in Miami en pizza eten in Italië. Maar nu is het tijd voor nieuwe, grote avonturen.”

Kinderen

In Blind Getrouwd kwam het beroep van Jolien dit seizoen al meermaals ter sprake. Zo moest ze kort na het samenwonen vier dagen weg voor haar werk. Die korte tijd zonder elkaar leek deze keer de liefde tussen haar en Brecht alleen maar groter te hebben gemaakt, maar het toonde wel een mogelijk probleem voor hun toekomst samen. Brecht heeft als leerkracht namelijk veel regelmatigere werkuren. Bovendien hebben zowel Jolien als Brecht al openlijk hun kinderwens uitgesproken.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...