Jolien en Brecht uit ‘Blind Getrouwd’ gaan officieel samenwonen

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd te zien was op VTM. Daarin was te zien hoe uiteindelijk slechts één koppel het experiment ook getrouwd overleefde. Jolien en Brecht zijn nog steeds gelukkig samen en hebben via Instagram zelfs aangekondigd dat ze officieel gaan samenwonen.

Enkele maanden na het beslissingsmoment trekken Jolien en Brecht uit Blind Getrouwd samen naar een nieuwe stek. De laatste tijd schipperden de twee tussen het huis van Jolien in Kalken en dat van Brecht in Gooik. Toch vonden beiden dat het tijd was voor een eigen plekje. Maar dat leek met de job van Brecht als vrijwilliger bij de brandweer geen makkelijke opgave.

Ondertussen heeft het koppel de knoop doorgehakt. Via Instagram delen ze een selfie in de auto waarbij ze bekendmaken dat ze eindelijk een gepast huis hebben gevonden.

Jolien en Brecht

Al sinds het begin van Blind Getrouwd leek het huwelijk tussen Jolien en Brecht een match made in heaven. Enkel in het prille begin, toen ze op huwelijksreis trokken, was er een kleine spanning. Maar daarna leek alles van een leien dakje te lopen. Het was voor vele kijkers dan ook al snel duidelijk dat de twee getrouwd zouden blijven.

De twee moesten hun relatie lang verborgen houden omdat nog niet alle afleveringen van het seizoen waren uitgezonden. Maar nu steken ze hun liefde voor elkaar niet langer meer onder stoelen of banken. Een tijdje geleden vroeg Brecht zijn vrouw nog eens ten huwelijk aangezien hij dat tijdens het programma niet kon doen en nu lijken ze ook hun droomhuisje gevonden te hebben.

Huisje

Dat ze een huisje hebben gevonden, liet het koppel zelf weten via Instagram. Zowel het account van Brecht als dat van Jolien staat op privé waardoor we de beelden niet zullen delen, maar op de gedeelde foto zien we een gelukkige selfie van het koppel. “We found our house, in the middle of our street“, is er te lezen. Daarmee verwijst Jolien naar het iconische Our House van Madness.

Meer
Lees meer...