Hoe gaat het nog met Emma uit ‘Blind Getrouwd’?

De finale van het meest recente seizoen van Blind Getrouwd ligt ondertussen al even achter ons, en dus gaat uiteraard het leven gewoon verder voor de kandidaten. Zo ook voor Emma. Zij zei aanvankelijk “ja” tegen Emile op het beslissingsmoment, maar een maand later besloten de twee toch uit elkaar te gaan. Ondertussen is Emma nog steeds single.

Ondanks enkele mindere momenten en heel wat twijfels besloten Emma en Emile om tijdens hun beslissingsmoment allebei “ja” te zeggen. De twee beseften toen al dat er nog heel wat werk was, maar wilden hun eventuele toekomst samen nog iets langer de kans geven. Tijdens de reünie konden de kijkers van Blind Getrouwd al zien dat de twee ondertussen toch uit elkaar zijn.

Breuk

“We zijn nog een kleine maand een koppel geweest, maar dat was gewoon een verlengde van wat er al was. De conclusie was dat we een mooie vriendschap hadden, die we misschien nog zouden verpesten door het te lang te blijven proberen”, legt ze uit in Dag Allemaal, via nieuws365.

Even hoopte Emma nog dat de tijd apart hen toch opnieuw naar elkaar toe zou drijven, maar dat bleek niet het geval. “Het was gewoon niet voorbestemd”, zegt ze.

Daten?

Emma is dus alweer even single en voorlopig lijkt dat ook zo te blijven. “Ik sluit me er niet voor af. Maar ik ga er ook niet naar op zoek. Ik laat het leven nu even op me afkomen, en ik heb wel zin in wat de toekomst brengt”, kijkt ze vooruit.

Ook Emile is voorlopig nog steeds single, al wenst Emma hem ook op dat vlak alle geluk toe. “Maar ’t zou wel raar zijn. Hij is mijn ex, hé. En mocht hij morgen al met iemand nieuw komen aandraven, zou ik toch zeggen: ‘Amai, dat was snel'”, besluit ze.

Meer
Lees meer...