‘Blind Getrouwd’: Eerste beslissingsmomenten leveren één “ja” en één “nee” op

De eerste aflevering met beslissingmomenten van Blind Getrouwd heeft een eerste “ja” opgeleverd. Emile en Emma hebben namelijk besloten om getrouwd te blijven. Mathieu en Isabelle gaan als goede vrienden uit elkaar.

Emma en Emile

De meest recente aflevering van Blind Getrouwd begon meteen met een positieve afloop. Ondanks enkele mindere momenten en zelfs tot het laatste moment twijfels besloten Emma en Emile namelijk getrouwd te blijven.

“Ik zeg zonder twijfel ja, onze wegen splitsen hier niét. Ik heb mij de afgelopen weken zo comfortabel gevoeld bij jou, en daarom wil ik dat gevoel blijven volgen. Daarom geloof ik in jou, in ons, en vertrouw ik je ook. Ik kijk uit naar waar dat gevoel ons zal brengen in de toekomst”, klonk het bij Emma.

Para mi esposa … Hoewel we mekaar nog steeds aan het ontdekken zijn, voel ik een connectie met jou. Jouw persoonlijkheid heeft me enorm verrast. Maar ik ben ervan overtuigd dat we met de juiste toewijding en open communicatie deze uitdaging kunnen aangaan. Ik zeg dus ‘ja’ tegen ons. Ik wil zien wat de toekomst brengt met jou”, voegde Emile daaraan toe, waarna het koppel elkaar vastpakte.

Isabelle en Mathieu

Minder spanning was er voor het beslissingsmoment van Mathieu en Isabelle, want de twee groeiden de laatste weken al enigszins uit elkaar. “Ik ben er zeker van dat de juiste vrouw voor jou hier ergens rondloopt en wàt mag zij dan van geluk spreken als ze jou tegenkomt. Ik wens je al het geluk van de wereld toe, want dat verdien je. Vandaag zeg ik ‘neen’ om verder een toekomst uit te bouwen, maar ik zeg ook ‘ja’ om verder een vriendschap te koesteren”, zei een wenende Isabelle.

“Die extra klik waarnaar ik op zoek was, bleef helaas uit. Omdat die extra klik ontbreekt, zeg ik hier vandaag spijtig genoeg ‘neen’. Met veel pijn, want je bent echt een prachtvrouw, met wie ik altijd heb kunnen lachen en zeveren. Ik kijk terug naar dit avontuur als een zalige, maar ook wel vermoeiende zeven weken en ik zal onze tijd en jou altijd blijven koesteren. Merci om mij te hebben laten groeien als persoon maar ook voor de toffe tijd samen. Zoals ik zo vaak heb gezegd: blijf steeds jezelf. Never change, I mean it“, besloot Mathieu.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...