‘Blind Getrouwd’: Emma blikt vooruit op haar beslissingsmoment

Na vele weken van aftasten, vreugde en verdriet is het bijna tijd voor de koppels in Blind Getrouwd om te kiezen. Op het beslissingsmoment moeten ze namelijk allemaal zeggen of ze met hun partner getrouwd willen blijven of toch liever apart verder gaan met hun leven. Bij Emma zorgt die keuze alvast voor heel veel twijfels.

Een prachtig trouwfeesteen huwelijksreis in Rhodos en zo’n anderhalve maand samenwonen, met daarbij een koppelsweekend en veel andere leuke activiteiten … De koppels in Blind Getrouwd hebben er een drukke periode opzitten. Maar nu komt misschien wel het belangrijkste moment uit het programma eraan: het beslissingsmoment. Daarvoor keren ze allemaal terug naar de plaats waar ze elkaar het jawoord gaven om om de beurten te zeggen of ze verder willen met elkaar of niet.

In de eerste beslissingsaflevering van Blind Getrouwd is het meteen aan Emma en Emile om een keuze te maken. Hoewel het tussen hen de afgelopen weken regelmatig wat stroever verliep, gaven ze nooit op. Het is dan ook heel spannend wat hun beslissingsmoment zal brengen.

Pessimisme

“Ik ben nu eenmaal iemand die heel positief is, dus ik wil het tot het uiterste een kans geven. Alleen … Emile heeft al laten weten dat hij door alles wat hij in z’n leven al heeft meegemaakt eerder een realist is dan een optimist. Tja, da’s een vorm van pessimisme, maar dan anders verwoord. En dat vind ik toch moeilijk om te dragen. Wil ik dat risico wel nemen? Ik wil iemand die vooral de mooie oplossingen ziet, niet alleen de problemen”, legt Emma uit in Dag Allemaal, via HLN.

Toch twijfelt Emma lang aan haar beslissing, want ze wil ook de vele mooie momenten met Emile in de weegschaal leggen. “De kijker heeft ons misschien vooral zware gesprekken zien hebben, maar da’s omdat wij die dúrfden te voeren voor de camera. Anderen waren daar misschien voorzichtiger in. Maar het toont ook dat Emile en ik comfortabel waren bij elkaar, en die zware thema’s niet uit de weg gingen. Die goede communicatie vind ik belangrijk, dat zie ik dan ook weer als heel positief”, klinkt het.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...