‘Blind Getrouwd’: Zorgt Isabelle dan toch voor verrassing tijdens beslissingsmoment?

Het is in Blind Getrouwd tijd om te kiezen. Na zeven weken keren de koppels terug naar de plaats waar het voor hen allemaal begon om te zeggen of ze met hun partner verder willen op niet. Weinig kijkers hebben daarbij nog hoop op een goede afloop bij Mathieu en Isabelle, maar daar is die laatste zelf niet zo zeker van.

Isabelle en Mathieu waren aanvankelijk een van de favorieten om als koppel uit het experiment van Blind Getrouwd te komen. De twee kenden op huwelijksreis enkel gelukkige momenten en lachten heel wat af. Bovendien waren ze ook direct enigszins fysiek met elkaar, waardoor een mooie basis leek gelegd.

Jammer genoeg bleef het uiteindelijk bij die basis en groeiden de twee daarna vooral uit elkaar. Mathieu begon meer te focussen op de verschillen tussen elkaar. Daardoor groeide de fysieke afstand tussen hem en Isabelle verder, waarna die laatste ook steeds minder contact begon te zoeken.

“Geen gevoelens van liefde”

Hun beslissingsmoment lijkt dan ook niet meteen spannend. Vooral Mathieu gaf al aan “nee” te zullen zeggen, maar daar wil Isabelle haar niet per se bij neerleggen. “Hij vindt dat er onvoldoende basis is om aan verder te werken en daarin verschillen we dus van mening. Hij wou absoluut al romantische gevoelens hebben op het einde van de zeven weken, ik had de lat wat lager gelegd. Bij mij zijn er op dit moment ook geen gevoelens van liefde, maar voor mij hoeft dat niet het einde van ons verhaal te betekenen”, legt ze uit in Dag Allemaal, via HLN.

Toch ziet het ernaar uit dat het antwoord van Isabelle tijdens het beslissingsmoment weinig zal uitmaken, maar dat deert haar weinig. “Ik ga me ook niet schamen als ik weet dat hij ‘nee’ gaat zeggen en ik ‘ja’. Ik moet eerlijk blijven voor mezelf”, zegt Isabelle. “Ik heb alleszins geen spijt van hoe we het samen hebben aangepakt. We hebben dat goed gedaan.”

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...