‘Blind Getrouwd’: Simen en Larissa krijgen ’s nachts een onverwachts cadeau in Mexico

In de derde aflevering van Blind Getrouwd volgen we niet alleen het laatste huwelijk tussen Jonas en Britt, maar trekken de eerste koppels ook op huwelijksreis. Voor Simen en Larissa hoort daar ook een onverwachte maaltijd bij.

Nadat we vorige week konden zien hoe Larissa & Simen en Thomas & Karlien elkaar voor het eerst zagen aan het altaar en vervolgens volmondig “ja” zeiden, is het tijd voor beide koppels om op huwelijksreis naar Mexico te gaan.

Nachtelijke maaltijd op hotel

Voor ze in hun mooie resort aankomen, wacht er de koppels uiteraard nog een lange vliegreis. Midden in de nacht komen Larissa en Simen vervolgens eindelijk aan in hun hotelkamer. Hoewel het al heel laat is, heeft het hotel voor het kersverse paar nog een verrassing voorzien. Ineens staat er namelijk een man aan de deur met een gigantische zelfbereide maaltijd voor beide.

Simen stelt al snel voor om – ondanks de vermoeidheid – nog een deel te eten. Hij wil namelijk niet onbeleefd overkomen door alles te laten staan. “Simen, doe wat je wil, maar ik ga niet meer eten, het is half twee ‘s nachts”, is de reactie van Larissa, die stikkapot is en duidelijk liever haar bed wil dan eten.

“Je gaat moeten mee-eten, dat kan niet anders. Kom, je zal moeten. Dieje mens heeft dat juist gebracht, dat kan je toch niet maken om daar niets van te eten. Dat is zo zonde, dat visje is niet doodgegaan voor niks”, probeert Simen zijn vrouw nog even op andere gedachten te brengen. Ondanks aandringen, besluit hij uiteindelijk om toch alleen aan de uitgebreide maaltijd te beginnen.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...