‘Blind Getrouwd’: Simen maakt kennis met de moeke van Larissa

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd staat voor deur. Maandag krijgen we met Simen en Larissa al een eerste huwelijk te zien. Maar voor hij naar het altaar gaat, krijgt Simon nog bezoek van de grootmoeder van Larissa.

Ook in het negende seizoen zullen acht deelnemers een zeer grote stap zetten in Blind Getrouwd. Het gaat om de vrouwen Jorina, Karlien, Britt en Larissa en de mannen Jidse, Jonas, Thomas en Simen. Wie aan wie gematcht wordt, is nog een geheim, maar nu kennen we wel al een eerste koppel. Larissa en Simen zullen namelijk met elkaar trouwen.

Moeke

Maar voor het zover is, is er nog een opvallende ontmoeting. Dit seizoen van Blind Getrouwd brengt namelijk iets nieuws. De trouwers zullen voor hun huwelijk al een ontmoeting hebben met iemand van hun toekomstige schoonfamilie.

Voor Simen is het de grootmoeder, ofwel “moeke”, van Larissa die op bezoek komt in het huis dat hij nog volop aan ’t verbouwen is. De zenuwachtigheid verdwijnt al snel als moeke een grote fan is, blijkt te zijn van Simen. Na de eerste kennismaking wordt Simen onderworpen aan een kruisverhoor.

“Ik hoop dat ze even lief, charmant en mooi is als de grootmoeder”, is de conclusie van Simen. “Wie de dochter wil beminnen, moet bij de grootmoeder beginnen”.

“Voor mij is goedgekeurd”, klinkt ook moeke enthousiast, waarna ze direct Larissa opbelt om verslag te doen.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is vanaf 2 september iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...