‘Blind Getrouwd’: Simen mispakt zich aan pikante taco’s

Het gaat er heet aan toe bij Simen in Blind Getrouwd, al hebben we het wel over eten. In Mexico op kookles bij de Maya’s waagt Simen zich namelijk aan wat lokale pepers. Ondanks de waarschuwingen neemt hij toch een grote portie, iets waar hij al snel van spijt van heeft.

In de derde aflevering van Blind Getrouwd zagen we al hoe Larissa & Simen en Thomas & Karlien op huwelijksreis vertrokken naar Mexico. Daar aangekomen staat er voor de twee koppels een double date op de planning bij de Maya’s in de Mexicaanse jungle. Daar ondergaan ze niet enkel een zuiveringsritueel, maar krijgen ze ook kookles.

Pepertjes

Die kookles klinkt als muziek in de oren van Simen, want die toonde zich al meermaals een grote fan van eten. Ook nu begin hij gretig te eten. “Als je Simen eten voorschotelt, durft die geen neen zeggen”, weet ook Larissa.

Die beleefdheid komt ook naar boven als een van de locals Mexicaanse pepers begint te pletten. Simen schept gretig op, waarop de man duidelijk probeert te maken dat ze wel zeer pikant zijn. Toch voegt hij een grote schep toe aan zijn taco, met alle gevolgen van dien. “Ik ben een echte people pleaser. Maar mensen doen daar zo veel moeite voor, dan moet je ook even gewoon laten zien dat je het apprecieert. Dan moet je dat pikante gewoon even ondergaan. Maar dit brandt echt letterlijk mijn ziel binnen”, klinkt het. De prille vlindertjes in zijn buik, zijn op die manier meteen ook geroosterd.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
door Redactie
Lees meer...