‘Blind Getrouwd’: Simen en komt niet thuis en moet het goedmaken bij Larissa

Troubles in paradise in Blind Getrouwd. Daar zien we in de nieuwe aflevering namelijk hoe Simen iets goed te maken heeft bij zijn vrouw Larissa. Hij was na een avondje uit met zijn vrienden namelijk niet thuisgekomen en haalt nu alles uit de kast om vrouwlief weer voor zich te winnen.

Bij Larissa en Simen loopt het al even niet echt vlot. Zo zijn ze allebei in het verleden al vaak gekwetst geweest. Maar ze zijn ook beiden niet meteen heel goed om problemen snel aan te kaarten. Daardoor blijft hun relatie momenteel nog steeds heel oppervlakkig. Beiden geven wel aan om meer diepgaand te praten, maar dat komt er voorlopig niet echt van. Of het bezoek van relatietherapeute Sarah Hertens daar verbetering in heeft gebracht, zien we maandagavond in de nieuwe aflevering van Blind Getrouwd.

Bloemen en koken

Maar eerst zal Simen nog even zijn beste beentje moeten voorzetten. Juist op het moment dat Larissa met buikgriep ziek thuis zit, maakt Simen haar nog extra ongerust door niet thuis te komen na een avondje weg met vrienden. Dat is duidelijk niet naar de zin van Larissa. “Of ik dat heb gevoeld? Ja, ik heb het gevoeld”, lacht Simen.

Tijd voor een charmeoffensief dus. Dat bestaat onder andere uit een bloemetje, maar ook uit eten. En daarvoor waagt zich Simen zich in de keuken voor een verse pasta all’arrabbiata. Al snel wordt echter duidelijk dat dat niet zijn vertrouwde terrein is. Als het recept vraagt om de tomatenpuree te fruiten, moet Google to the rescue komen. En ook daarna blijft het koken moeilijk verlopen.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...