‘Blind Getrouwd’ maakt startdatum bekend van nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd komt eraan. Opnieuw staan acht vrijgezellen klaar om iemand het jawoord te geven zonder die ooit eerder gezien te hebben. Op de eerste beelden van dat nieuwe seizoen kunnen we alvast zien dat dat weer voor de nodige zenuwen zorgt.

Na een succesvol achtste seizoen van Blind Getrouwd – met Brecht en Jolien die samenbleven – komt er dit najaar een negende seizoen van het populaire programma op VTM. Daarin zullen opnieuw acht kandidaten deelnemen aan het bijzondere liefdesexperiment.

Het gaat om de vrouwen Jorina, Karlien, Britt en Larissa en de mannen Jidse, Jonas, Thomas en Simen. Wie aan wie gematcht is, blijft wel nog even geheim. Dat zullen we pas te weten komen tijdens de eerste afleveringen.

Nieuw seizoen

Op die eerste aflevering is het gelukkig niet zo lang meer wachten. VTM maakte namelijk zojuist bekend dat het negende seizoen van Blind Getrouwd van start gaat op maandag 2 september. Dan zullen meteen ook de eerste koppels elkaar ontmoeten aan het altaar.

In de zojuist gedeelde trailer zien we hoe dat – zoals ieder jaar – opnieuw voor de nodige zenuwen zorgt. Zo lijkt Karlien ermee in te zitten dat haar toekomstige “nee” zal zeggen en denkt Jidse dat hij in zijn broek zal doen op het cruciale moment. Gelukkig is er ook nog Larissa die “pilletjes” mee heeft tegen de “koppijn”.

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is vanaf 2 september iedere maandag te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...