‘Blind Getrouwd’: Dit is waarom er maandagavond geen nieuwe aflevering is

Fans van Blind Getrouwd zullen hun favoriete programma een week moeten missen. VTM zendt maandagavond namelijk de voetbalinterland tussen België en Frankrijk uit, waardoor er dus geen plaats is in het uitzendschema.

Op VTM kan je al enige tijd iedere maandagavond terecht om te kijken hoe Larissa & Simen, Thomas & KarlienJidse & Jorina en Jonas & Britt proberen hun huwelijk te doen slagen in Blind Getrouwd. Maandagavond 14 oktober zal er echter geen nieuwe aflevering zijn van het populaire programma.

Nations League

VTM zendt maandagavond namelijk de voetbalinterland uit tussen België en Frankrijk. Dat is een wedstrijd in het kader van de Nations League, een competitie waar VTM de rechten op heeft. Om diezelfde reden was er vorige maand ook al eens een maandagavond geen nieuwe aflevering van Blind Getrouwd. Toen ging het ook al om een wedstrijd van België tegen Frankrijk.

Vanaf 20.25 uur kan je dus op VTM terecht voor de voetbal. Twintig minuten later is de aftrap. België staat in zijn poule in de Nations League momenteel derde met 4 punten. Italië met 7 punten en Frankrijk met 6 punten staan voor hen, Israël met 0 punten bengelt onderaan. De top twee van iedere poule plaatst zich voor de kwartfinales van de Nations League eind maart.

Voor het zover is hebben de Rode Duivels wel nog drie wedstrijden in hun poule af te werken. Na de wedstrijd van maandagavond staat er ook halverwege november nog een tweeluik op het programma, thuis tegen Italië en op verplaatsing tegen Israël.

Blind Getrouwd is vanaf 21 oktober opnieuw iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...