Blue Ivy, de dochter van Beyoncé, haalt haar innerlijke diva nog eens boven

Blue Ivy, de dochter van Beyoncé, haalt haar innerlijke diva nog eens boven

Blue Ivy, de oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z, zorgde op de Grammy’s voor een hilarisch divamomentje. Maar dat was geen alleenstaand feit, want nu komt de innerlijke diva van de zesjarige opnieuw aan de oppervlakte. En deze keer is het haar oma, Tina Knowles, die het onderspit moet delven. 

De oudste dochter van Beyoncé, Blue Ivy, vertoeft tegenwoordig met haar oma in Parijs. Oma Tina Knowles bezocht samen met haar kleindochter een theater waar ze een balletvoorstelling bijwoonden. Tina wilde het theater graag tonen in een filmpje op Instagram, maar daar was de kleine Blue Ivy het niet mee eens.

“Je mag hier niet filmen, oma”

Oma Knowles begint zonder problemen aan haar filmpje, maar zodra ze haar camera draait om het theater te tonen, gaat het mis. Blue Ivy vindt het namelijk niet kunnen dat haar oma filmt in het theater. En dat maakt ze wel heel duidelijk.

“Je mag hier niet filmen, oma. Dat mag niet”, zegt de oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z streng tegen haar oma. De reactie van de kleine Blue Ivy zorgde alvast voor hilariteit in de comments op de Instagrampost. Die gaan van “Blue Ivy is zo schattig” tot “Ik hou van Blue’s persoonlijkheid” en “Blue Ivy houdt de familie recht”.

Diva Blue Ivy

De innerlijke diva in Blue Ivy kwam eerder dit jaar voor de eerste keer duidelijk naar boven. Op de Grammy’s vond de zesjarige dochter van Beyoncé namelijk dat haar ouders te enthousiast waren tijdens de speech van de zangeres Camilla Cabella, die we vooral kennen van haar monsterhit Havana.

Met een, ondertussen legendarisch, handgebaar maakte ze duidelijk dat haar ouders moesten stoppen met applaudisseren. En haar bekende ouders gehoorzaamden. Zo is de zesjarige Blue Ivy waarschijnlijk de enige persoon ter wereld die Queen B ooit het zwijgen kon opleggen.

Bekijk het hilarische filmpje hier:

Gesponsorde artikelen