Blue Monday? TUI geeft gratis tickets weg om naar de zon te vliegen (als je ze kan vinden)

Blue Monday? TUI geeft gratis tickets weg om naar de zon te vliegen (als je ze kan vinden)

De maandag van de laatste volle week van januari, da’s blue monday, de dag van het jaar dat we ons gemiddeld het slechtst voelen. Om de maandagblues tegen te gaan, organiseert TUI een wedstrijd waarmee ze tien mensen ontzettend gelukkig gaan maken: je kan namelijk tien tickets naar de zon winnen. ’t Is te zeggen: als je ze kan vinden op reclamepanelen.

Of Blue Monday een écht wetenschappelijk fenomeen is, of een fabeltje, dat laten we in het midden. Maar toegegeven: die dip na de feestdagen, die voelt iedereen wel. Heb je je huis net een spring cleaning gegeven of ben je toch al op zoek naar een vroege citytrip? Dan ga je ontzettend blij worden van een actie die TUI organiseert naar aanleiding van Blue Monday.

Gratis vliegtickets!

Om iedereen een kansje op een Happy Monday te geven, heeft TUI vijf duotickets voor een tripje naar de zon verstopt. Je kan ze op Blue Monday vinden op verschillende locaties, digitale reclameborden om precies te zijn, in België. Om te winnen, volstaat het om een foto te nemen met een ticket en je naar de dichtstbijzijnde luchthaven te reppen. Daar kan je je ticket inwisselen aan de TUI-balie als je als eerste op de rode knop drukt.

Wie geen zin heeft om elk reclamepaneel in België te bekijken, geen zorgen. Ze hebben bij TUI een aantal cryptische tips op de website en sociale media gezet, die je kan gebruiken om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Let op, waar je die tickets vindt, zal ook bepalen van op welke luchthaven je vertrekt naar je droombestemming.

Smurfendoorgang

Niet duidelijk? Op maandag zou je bijvoorbeeld in Brussel kunnen werken. De tip voor Brussel luidt als volgt: Neem de smurfendoorgang en ga op reis vanaf een centraal punt. Trouwe pendelaars hebben sowieso al een idee waar deze tip start. Als jij op maandag de eerste bent om mét selfie in de dichtstbijzijnde luchthaven te raken, en op de rode knop te drukken, heb je twee gratis tickets in je handen.

Precies wanneer je op vakantie vertrekt, mag je samen met je travelbuddy beslissen, maar eerlijk, met dit weer zouden wij niet al te lang wachten.

Op deze manier kan je de tickets winnen

Gesponsorde artikelen