‘Boer zkt Vrouw’: Niels stuurt één vrouw naar huis bij keuzemoment

In Boer zkt Vrouw stond Niels voor een belangrijke keuze. Hij moest namelijk een van de drie vrouwen op zijn boerderij naar huis sturen. Zijn keuze viel daarbij voor Lisa, die terug naar huis moet. Astrid en Sylvie blijven zo nog over bij Niels.

Voor Niels (32) was er zondag op de boerderij een belangrijk moment aangebroken. Enkele afleveringen geleden konden we zien hoe hij drie vrouwen koos die mochten blijven voor de Boerderijweek: Lisa (27, Sint-Michiels), Astrid (26, Sinaai) en Sylvie (36, Olen).

Afscheid Lisa

Van die drie vrouwen moest Niels nu echter één iemand naar huis sturen. “Zoals je weet moet er gekozen worden, iets wat voor niemand gemakkelijk is. Ik ben blij dat jullie er alle drie waren, want het was heel leuk”, begon Niels zijn uitleg.

“Degene die ik naar huis ga sturen, is iemand waarvan ik denk dat ze het op lange termijn niet gaat volhouden met mij omdat ik nogal een hevig karakter heb. Dat is Lisa”, zei hij daarna. Lisa kon zich vinden in die keuze en had zelf ook al haar twijfels over de match met Niels. Wel gaf ze aan de twee andere vrouwen heel hard te zullen missen. “Dit was de juiste keuze. En wie weet vind ik nu wel een leuke knuffelaar die zit te kijken”, klonk het bij Lisa.

Niels blijft nu dus op zijn boerderij over met Sylvie en Astrid, die hij beter nog beter zal proberen te leren kennen.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...