‘Boer zkt Vrouw’: Boeren Niels en Robbe kiezen hun dates

Het nieuwe seizoen van Boer zkr Vrouw is zondag van start gegaan. Daarbij mochten meteen al drie boeren kennis maken met hun potentiële dates. Twee van hen, boer Niels (32) en de ‘Zweedse’ Robbe (29), mochten ook al respectievelijk drie vrouwen en mannen uitnodigen op hun boerderij.

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw ging zondag van start op VTM. En het wordt een speciaal seizoen, want na vier jaar is er opnieuw een buitenlandse boer die op zoek gaat naar de liefde. De in België geboren, maar in Zweden wonende Robbe waagt zich namelijk aan Boer zkt Vrouw in ons land. Daarnaast zijn er ook nog zes andere boeren die meedoen, waardoor Cupido meer dan zijn werk zal hebben.

Robbe

Robbe was bij de aankondiging van de boeren de laatste boer die we leerden kennen. Hij is echter de eerste die op zoek mag gaan naar een partner. De in Zweden wonende melkveeboer kwam daarvoor naar ons land terug, meer specifiek naar een gezellige boerderij in Merchtem, voor de eerste ontmoetingen.

Daar kreeg hij de kans om kennis te maken met dertien mannen die hadden gereageerd op zijn oproep. Uit die grote groep mocht hij drie mannen kiezen die een ticketje kregen voor het vliegtuig naar Zweden. Hij riep daarbij met veel overtuiging snel twee namen af: Branko (23, Emblem) en Joffrey (25, Dilsen-Stokkem). Over de laatste naam moest hij iets langer nadenken. “Maar ik heb ergens een gevoel en ik wil zien of het klopt”, zei Robbe over Wesley (34, Sint-Truiden).

Niels

Daarna was het aan de Kempense veeboer Niels om drie vrouwen uit te nodigen voor de boerderijweek bij hem thuis. Daar zullen ze logeren in zijn zelf recent gebouwde huis en mogen ze meteen zorgen voor de nodige vrouwelijke touch.

Niels koos daarbij voor Lisa (27, Sint-Michiels), Astrid (26, Sinaai) en Sylvie (36, Olen), drie vrouwen die alle drie heel verbaasd reageerden dat ze gekozen werden. Zij krijgen nu de kans om Niels beter te leren kennen op de boerderij.

Boer zkt Vrouw is vanaf 3 maart elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...