‘Boer zkt Vrouw’: Boer Robbe uit Zweden kan meteen op veel belangstelling rekenen

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw staat voor de deur. Daarbij volgen we niet alleen zes Vlaamse boeren, maar trekken we ook naar Zweden. Daar is boer Robbe namelijk op zoek naar de man van zijn leven. En op zijn oproep kwam duidelijk veel reactie.

Het wordt een druk jaar in Boer zkt Vrouw, want dit seizoen gaan er maar liefst zeven boeren op zoek naar de liefde. De meest opvallende daarvan is ongetwijfeld de 29-jarige Robbe. Die woont al elf jaar in Zweden, meer bepaald in Föllinge, een klein dorpje aan de grens met Noorwegen.

Zweden

Om voor het eerst kennis te maken met de vele mannen die reageerden op zijn oproep, kwam Robbe even terug naar België. Daar regelde Dina Tersago een gezellige boerderij in Merchtem voor de eerste ontmoeting. “Er zitten een paar knappe mannen tussen, daarvoor wil ik wel eens naar België komen”, klinkt Robbe alvast enthousiast.

En ook zijn mogelijke dates hebben duidelijk hun best gedaan. Een deel van hen maakte van de afgelopen tijd namelijk gebruik om enkele woorden Zweeds te leren, al waren niet alle geleerde zinnetje even nuttig. “Ik heb Zweedse zinnetjes geleerd voor hem, ik moet toch eens met iets uit de kast komen, hé. Klinkt raar, want ik ben al zoveel uit de kast gekomen”, lacht een van hen. Benieuwd of hij indruk kan maken op Robbe.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is vanaf 3 maart elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...