Nieuw seizoen ‘Boer zkt Vrouw’ gaat op 3 maart van start

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw komt eraan. Al sinds de zomer van vorig jaar kijken de fans van het programma uit naar de nieuwe afleveringen. Toen kondigde VTM namelijk al de nieuwe boeren aan. Het gaat om maar liefst zeven boeren, waarvan één in het buitenland woont.

Het wordt een druk seizoen in Boer zkt Vrouw. Komend seizoen zoeken er maar liefst zeven boeren de liefde via het populaire VTM-programma. Het gaat hierbij om Robbe uit Zweden en daarnaast ook Michiel, Bert, Martijn, Sanne en Niels.

Aanvankelijk zou ook de Oost-Vlaamse biodynamische boer Manuel meedoen aan Boer zkt Vrouw, maar die vond ondertussen de liefde. Hij wordt vervangen door de West-Vlaamse Thomas.

Boer zkt Vrouw

Ondertussen was het alweer even stil rond het begin van het nieuwe seizoen, maar deze ochtend maakte VTM bekend dat de nieuwe afleveringen op zondag 3 maart al van start gaan. Michiel (27), Bert (28), Martijn (35), Sanne (33), Niels (32) en Thomas (30) gaan op zoek naar een partner in eigen land, en voor melkveeboer Robbe (29) zet Dina enkele single mannen op een vliegtuig naar zijn boerderij in Zweden.

Met de toevoeging van een boer uit Zweden keert Boer zkt Vrouw even terug naar een oud concept. In 2018 en 2019 waren er namelijk twee versies met boeren uit het buitenland onder de naam Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond. Dina Tersago is alvast enthousiast over de nieuwe lading boeren. “Velen van de nieuwe generatie boeren maken bewust tijd vrij voor ontspanning, een partner en een gezin. En daar hoop ik een handje mee te helpen door een tof lief te zoeken voor onze boeren.”

Bekijk de eerste beelden hier:

Boer zkt Vrouw is vanaf 3 maart elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...