‘Boer zkt Vrouw’ stelt nieuwe boer voor: meld je nu aan voor Thomas

Er is een verandering bij de kandidaten van het aankomende seizoen van Boer zkt Vrouw. De biodynamische Manuel vond namelijk buiten het programma de liefde. Zijn plaats wordt ingenomen door de 30-jarige Thomas uit West-Vlaanderen, die je vrijdagavond kan leren kennen.

Het wordt een druk seizoen in Boer zkt Vrouw. Komend seizoen zoeken er maar liefst zeven boeren de liefde via het populaire VTM-programma. Vijf daarvan leerden we in juni al kennen. Het gaat hierbij om Robbe uit Zweden en daarnaast ook Michiel, Bert, Martijn, Sanne en Niels. Aanvankelijk zou ook de Oost-Vlaamse biodynamische boer Manuel meedoen aan Boer zkt Vrouw. Hij vond echter al buiten het programma iemand waarmee hij een toekomst ziet.

Thomas

In zijn plaats komt de 30-jarige Thomas. Hij is een melkvee- en aardappelboer uit het West-Vlaamse dorp Woesten uit de Westhoek. Thomas is een echte levensgenieter die – als hij niet aan het werk is – graag goed gaat eten met een glas wijn erbij. Daarnaast gaat hij ook graag op stap met vrienden.

Thomas droomt van een gezin, of zoals hij het omschrijft: “van enkele kleine patatjes”. Een vrouw met een kinderwens is dus een must. Daarnaast zoekt hij vooral een vrouw met pit en zin voor initiatief. Thomas vindt het ook belangrijk dat zijn toekomstige vriendin haar handen uit de mouwen wil steken. In het verleden piekerde hij er namelijk vaak over dat vrouwen die hij leerde kennen niet in het boerderijplaatje zouden passen.

Oproepaflevering

Thomas neemt binnenkort de boerderij over van zijn ouders en zal dan ook het ouderlijk huis voor hem alleen hebben. Hij is dan ook honderd procent klaar voor een relatie. “Alleen wonen in zo’n groot huis is best wel spannend. Het is altijd gezelliger om met twee thuis te komen”, legt hij uit.

Wie meer over boer Thomas te weten wil komen, kan vrijdagavond 27 oktober op VTM terecht. Wil je hem graag leren kennen? Dan kan je je aanmelden op de website van VTM.

De oproepaflevering van Thomas in Boer zkt Vrouw kan je vrijdag 27 oktober om 22.35 uur zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...