‘Boer zkt Vrouw’: Maak hier kennis met boer Robbe uit Zweden

Het komende seizoen van Boer zkt Vrouw wordt drukker dan anders. Er zullen namelijk maar liefst zeven boeren op zoek gaan naar een partner. Maandagavond leerden we met Robbe de laatste daarvan kennen. Die mag dan wel in Zweden wonen, toch zou hij liefst van al een Belgische man leren kennen.

Twee weken geleden stelde Dina Tersago de eerste drie boeren van het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw voor. Het ging om de Oost-Vlaamse melkveeboer Michiel (27), de West-Vlaamse vlasser Bert (28) en de Limburgse melkveeboer Martijn (35). Vorige week leerden we dan we dan de volgende drie boeren kennen. Dat waren de Limburgse melkveeboerin Sanne (33), de Oost-Vlaamse biodynamische Manuel (35) en de Antwerpse vleesveeboer Niels (32).

Daarmee leken we de volledige lading nieuwe boeren van het aankomende seizoen te kennen. Op het einde van de tweede oproepaflevering kwam Dina Tersago echter met de mededeling dat er deze keer maar liefst zeven boeren zijn. De zevende boer is een Vlaming die in Zweden woont. Op meer informatie daarover was het echter wachten tot vanavond.

Robbe Ceelen (29)

VTM

Tijdens de derde oproepaflevering leerden we boer Robbe Ceelen kennen. Deze 29-jarige Vlaming verhuisde zo’n 11 jaar geleden naar Zweden met zijn moeder en plusvader. Hij studeerde er milieutechnieken en leerde al snel de taal. Als vakantiejob werkte Robbe vaak op een melkveebedrijf en zo ontstond de droom om zelf een boerderij te hebben. Die droom ging vorig jaar in vervulling toen hij zijn eigen melkveebedrijf kocht in Stångviken, een klein dorpje vlak bij de grens met Noorwegen.

Robbe geniet nog steeds van het leven in Zweden. Uitgaan is niets voor hem, al is hij wel een harde werker. Robbe hoopt dan ook een man te vinden die past in die levensstijl. Hij is specifiek op zoek naar een Vlaamse partner omdat hij ondervonden heeft dat Belgische mannen, veel meer dan de Zweden, van aanpakken weten. Hij zoekt iemand met een passie en dat hoeft niet noodzakelijk één voor landbouw te zijn. Iemand die echt een visie heeft en vooruit wil in het leven. Een actieve man die houdt van de natuur en samen met Robbe een leven wil opbouwen in Zweden. 

Wie interesse heeft in één van de boeren, kan zich aanmelden op de website vtm.be/boer-zkt-vrouw.

Meer
Lees meer...