‘Boer zkt Vrouw’: Maak kennis met boeren Sanne, Manuel en Niels

Boer zkt Vrouw heeft in de tweede oproepaflevering van het aankomende zestiende seizoen een nieuwe lading boeren voorgesteld. Het gaat om de biodynamische boer Manuel, vleesveeboer Niels en de enige vrouw van dit seizoen, melkveeboerin Sanne. Zij gaan, net als Michiel, Bert en Martijn, op zoek naar de liefde in het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw.

Sanne Theuwissen (33)

VTM

De Limburgse Sanne, afkomstig uit Bochelt, is de enige vrouw uit het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw, of in dit geval Boer zkt Man. Sanne droomt er al van kindsbeen van om boerin te worden en nam dan ook in 2019 de helft van het familiebedrijf over. Daarin staat ze helemaal alleen in voor het verzorgen van de melkkoeien.

Door de automatisering in haar boerderij heeft Sanne eindelijk wat meer tijd voor zichzelf. Daarom hoopt ze een leuke en lieve man te vinden. Dat mag iemand zijn met voldoende pit en drive. “Als hij vlot is, ben ik ook vlot”, zegt Sanne, die iemand zoekt die eerlijk is en op wie ze kan bouwen.

Bekijk hier het oproepfilmpje van Sanne:

Manuel Baeyens (35)

VTM

Manuel is de eerste biodynamische boer ooit in Boer zkt Vrouw. Dat wil zeggen dat hij op zijn boerderij De Kollebloem in het Oost-Vlaamse Sint-Lievens-Esse zeer duurzaam te werk gaat. “En dat proef je”, zegt Manuel, die verantwoordelijk is voor het zaaien en oogsten van de groenten en het kweken van de runderen.

Zijn ideale vrouw is iemand met een vrolijke uitstraling en een bezige bij die zeer actief is. Het is belangrijk dat het iemand is met gevoel voor humor die samen met hem wil leven op het ritme van de natuur. Manuel zet regelmatig een stapje in de wereld en is daar vaak als eerste te vinden op de dansvloer. Daar komt hij veel vrouwen tegen, maar toch durft hij meestal niet de eerste stap zetten. Omdat hij niet altijd de grootste babbelaar is, heeft iemand die hem uit zijn kot kan lokken een streepje voor.

Bekijk hier het oproepfilmpje van Manuel:

Niels Van Crombrugge (32)

VTM

Niels is afkomstig uit Gierle in de provincie Antwerpen en een echte selfmade man. Hij droomde er al lang van om iets met dieren en meer bepaald met koeien te doen. Op zijn achttiende kocht hij dan ook een stuk grond om er een stal op te zetten. Veertien jaar later heeft hij zijn eigen vleesveebedrijf met honderden koeien, doet hij mee aan prijskampen en heeft hij nog een heel stuk akkerbouw. In het verleden heeft Niels ook al heel wat andere dieren gehad.

Deze 32-jarige boer hoopt zijn leven op de boerderij te kunnen delen met iemand waarmee hij gelukkig kan worden. Niels zoekt een vrouw die sterk in haar schoenen staat en gelukkig is met hoe ze is, want een gelukkige dame, is een gelukkige man”.

Niels bouwde zelf zijn eigen huis, inclusief twee kinderkamers. Hij heeft dan ook een kinderwens die hij snel wil ingevuld zien. “Ik krijg wel aandacht van vrouwen, maar ik wil meteen de ware vinden. Ik wou altijd al jong vader worden, dus heel veel tijd heb ik niet meer te verliezen”, legt hij uit.

Bekijk hier het oproepfilmpje van Niels:

Wie interesse heeft in één van deze boeren, kan zich aanmelden op de website vtm.be/boer-zkt-vrouw.

De derde en laatste oproepaflevering van Boer zkt Vrouw is maandag 26 juni om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...