‘Boer zkt Vrouw’: Boeren Sanne, Manuel en Niels staan centraal in tweede oproepaflevering

Afgelopen maandag kregen we de eerste oproepaflevering voor het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw te zien op VTM. Daarin maakten we uitgebreid kennis met melkveeboeren Martijn en Michiel en vlasser Bert. In de tweede oproepaflevering, die op maandag 19 juni om 20.35 uur te zien is op VTM, maken we kennis met Sanne, Manuel en Niels.

De voorbereidingen voor het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw zijn sinds vorige week gestart. Toen leerden we in de eerste oproepaflevering boeren Michiel, Martijn en Bert kennen. Zij zullen via het programma op zoek gaan naar een vrouw. In de tweede oproepaflevering maken we kennis met de andere drie boeren uit het zestiende seizoen van het populaire programma. En daarbij gaat het eigenlijk om twee boeren en een boerin.

Sanne, Manuel en Niels

Net zoals in de eerste aflevering zullen we de nieuwe boeren leren kennen terwijl ze gestyled worden voor de fotoshoot voor de lanceringsfoto van het seizoen. Tijdens die styling zal Dina Sanne, Manuel en Niels vragen naar hun interesses en wat ze zoeken in een partner.

We bevinden ons nog steeds in het kasteel van Wimmertingen, waar alle zes boeren bij het ontbijt verrast worden met een expositie van luchtfoto’s van hun boerderijen. Ook Sanne, Manuel en Niels zullen voor de fotoshoot onder handen genomen worden door een professioneel team met onder andere opstyliste Farah El Bastani en make-up artist Gino Beeckman. Biodynamische boer Manuel heeft er alvast zin in al vreest hij wel voor z’n lange lokken. De verlegen Limburgse melkveeboerin Sanne moet dan weer een drempel over om zich van haar meest glamoureuze kant te durven laten zien.

Bekijk hier al een teaser van boerin Sanne:

De tweede oproepaflevering van Boer zkt Vrouw is maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...