Dina Tersago blikt vooruit op nieuw seizoen ‘Boer zkt Vrouw’: “De boeren zijn heel diverse types”

Het vorige seizoen van Boer zkt Vrouw is nog maar pas voorbij, maar vanavond gaat het nieuwe al van start. Dina Tersago hoopt daarbij alvast dat meer boeren de liefde weten te vinden.

Het afgelopen vijftiende seizoen van Boer zkt Vrouw was misschien wel een van de meest sensationele met onverwachte vertrekken en verrassende wendingen, maar op liefdesvlak was het geen groot succes. Van de vijf boeren vond uiteindelijk niemand via het programma de liefde.

Dat houdt VTM echter niet tegen om met een zestiende seizoen te komen, met vijf boeren en één boerin. Dat zal er wel wat anders uitzien dan we gewoon waren de laatste twee jaren. Na twee seizoenen Blind Verliefd keert het programma terug naar het oude concept. Daarbij zal je dus al bij de oproepen de boeren volledig te zien krijgen. En die eerste oproepaflevering staat vandaag, maandag 12 juni, al op de planning. De tweede volgt op maandag 19 juni, telkens om 20.35 uur.

Cupido

Nadat geen enkele boer in het vorige seizoen van Boer zkt Vrouw via het programma de liefde vond, hoopt presentatrice Dina Tersage deze keer uiteraard op een mooier resultaat. “Ik hoop natuurlijk dat Cupido dit jaar iets beter zijn best doet, maar het is altijd afwachten”, zegt ze daarover aan HLN.

“Ik ben het vorige seizoen nog altijd een beetje aan het verteren”, vertelt Dina, verwijzend naar de vele incidenten die zich voordeden. “Ik was bang dat de boeren wat ontmoedigd zouden zijn, maar integendeel, ze hebben er heel veel zin in.”

Biodynamische boer

“We hebben dit jaar voor het eerst een vlasboer, of vlasser zoals ik het moet zeggen van hemzelf. Daarnaast is er ook een biodynamische boer. Dat is een soort boerderij die heel erg bezig is met de wetmatigheden van de natuur. Het is ook een beetje een ‘way of living‘, zoals je wel zal merken. Die leven heel hard volgens de seizoenen en nemen het zoals het komt”, blikt Dina Tersago alvast vooruit. “Het zijn heel diverse types. De andere boeren doen vooral in koeien, melkvee en vleesvee.”

Boer zkt Vrouw is te zien op maandag 12 en 19 juni om 20.35 uur op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...