‘Boer zkt Vrouw’ kondigt nieuw seizoen aan met datums voor oproepafleveringen

Het vorige seizoen van Boer zkt Vrouw is nog maar een maand afgelopen, maar ondertussen is er al een nieuw seizoen op komst. VTM heeft namelijk juist de datums bekendgemaakt van de twee oproepafleveringen. Daar zal Dina Tersago vijf nieuwe boeren en één boerin voorstellen.

Het afgelopen vijftiende seizoen van Boer zkt Vrouw was misschien wel een van de meest sensationele met onverwachte vertrekken en verrassende wendingen, maar op liefdesvlak was het geen groot succes. Van de vijf boeren vond uiteindelijk niemand via het programma de liefde.

Vijf boeren en één boerin

Dat houdt VTM echter niet tegen om met een zestiende seizoen te komen. Presentatrice Dina Tersago trekt de komende weken namelijk opnieuw Vlaanderen rond om portretten te maken van boeren die op zoek zijn naar een partner.

Deze keer gaat het zelfs om zes boerderijen, goed voor vijf boeren en één boerin. Ook ‘nieuw’ is dat Boer zkt Vrouw na twee seizoenen Blind Verliefd terugkeert naar het oude concept. Daarbij zal je dus al bij de oproepen de boeren volledig te zien krijgen.

Twee oproepafleveringen

“Naast enkele melk- en vleesveeboeren, strikten we dit seizoen ook voor de eerste keer een biodynamische boer en een vlasboer. Ik vind het zo fijn om ondergedompeld te worden in twee compleet nieuwe werelden. Al zal ik waarschijnlijk niet veel tijd hebben om me te verdiepen in de gang van zaken op de boerderij: ik heb immers weer heel wat pijlen af te schieten, want die zijn nog lang niet op. Ik vind het prachtig om te zien hoe één briefje, mailtje of videoboodschap, de start kan zijn van een leven samen. Dat besef blijft me elke keer overdonderen”, licht Dina Tersago een tipje van de sluier.

De twee oproepafleveringen van Boer zkt Vrouw zullen op maandag 12 en maandag 19 juni om 20.35 uur uitgezonden worden op VTM. Dan krijgt de kijker meteen ook alle boeren in primeur te zien.

Meer
Lees meer...