‘Boer zkt Vrouw’: Cathy vertelt over haar nieuwe liefde Wes

Boer zkt Vrouw zit erop en het afgelopen seizoen heeft geen relaties opgeleverd. Toch zijn niet alle boeren nog single. Cathy is namelijk al enige tijd samen met Wes, een man die ze nota bene vlak voor haar deelname aan Boer zkt Vrouw had leren kennen.

Tijdens Boer zkt Vrouw stond Cathy op het beslissingsmoment voor een van de moeilijkste keuzes van dit seizoen. Voor haar stonden zowel Björn als Kenny namelijk op gelijke hoogte op dat moment. Uiteindelijk ging ze toch met die laatste op romantische trip. Ook met Kenny werd het uiteindelijk niets.

Cathy en Wes

In de reünieaflevering van Boer zkt Vrouw leerder we dat Cathy ondertussen samen is met Wes. Die had ze vlak voor de opnames leren kennen, maar toch besloot Cathy nog met een open geest deel te nemen aan Boer zkt Vrouw.

“Het klikte tussen Wes en mij, maar we hadden nog geen relatie. Het was voor mij te pril om te weten: ‘Dit is hem!’ Ik was al heel lang alleen en ik was dat beu. Daarom nam ik ook deel aan Boer zkt Vrouw. Ik wilde mij weer smijten in de liefde. Het was echt mijn bedoeling om met een relatie uit het programma te komen. Om dan een week voor de opnames dat hele avontuur weg te gooien omdat ik iemand had leren kennen met wie het goed klikte … Ik kón dat toen nog niet. Ik had gekozen voor Boer zkt Vrouw en wou me daar op dat moment voor de volle 100 procent voor engageren”, legt ze uit in Het Laatste Nieuws.

Halfjaar

Uiteindelijk werd het toch niets met Kenny (of Björn) en groeiden Cathy en Wes na de opnames dichter naar elkaar toe. Ze zijn ondertussen een halfjaar samen. “Het is heel fijn om te voelen hoe wij op korte tijd al gegroeid zijn als koppel. We lachen veel, maar we kunnen ook serieuze gesprekken voeren. Wes is leerkracht en steunt mij 100 procent in wat ik doe. Hij is ook mijn klankbord als ik het hier in de zaak even niet meer weet. Wij zijn op heel veel vlakken onze familie aan het vormen en dat doet m’n hart heel veel deugd”, klinkt Cathy enthousiast.

“Wes is het! Ik voel het gewoon. Ik kan het niet ontkennen, het kruipt in elke vezel van mijn lijf. We wonen nog niet samen, maar zijn wel onafscheidelijk. We pendelen tussen zijn en mijn huis en plannen om snel te gaan samenwonen”, besluit Cathy.

Meer
Lees meer...