‘Boer zkt Vrouw’: Duidelijkheid, hartzeer en nieuwe liefdes tijdens reünie

Dit weekend was het zover. Tijdens de allerlaatste aflevering van het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw kregen de kijkers eindelijk te weten hoe het afliep voor de boeren en hun ‘uitverkorenen’. In een reünie praatten de boeren over hun avontuur en over hoe het hen nu vergaat. En daarbij kregen de kijkers toch enkele verrassingen te horen.

Het meest dramatische seizoen van Boer zkt Vrouw zit erop. De voorbije weken kregen de kijkers van het programma meerdere keren te maken met kleine en iets grotere plottwists. Zo hing er de eerste weken een donkere schaduw over de boerderij van boer Raphaël, vertrok er ook bij Stef een kandidaat, maakte Kevin volgens zijn moeder de foute keuze, had Cathy keuzestress en liep ook bij Jef niet alles even vlot.

Uiteindelijk gingen alle boeren toch met één kandidaat op romantische trip in de hoop er een vaste relatie aan te knopen. In de aflevering van deze week zagen de kijkers dan ook eindelijk of die relaties stand hebben gehouden of niet. En één ding is alvast duidelijk: dit is niet het meest succesvolle seizoen van Boer zkt Vrouw ooit.

Geen succes

Tijdens de reünie zagen de boeren elkaar en presentatrice Dina Tersago voor het eerst na de romantische uitjes. Daar kregen ze enkele videobeelden van het afgelopen seizoen te zien en reageerden ze ook op vragen van Dina en de andere boeren. Daarin werd ook al snel duidelijk dat niet alle romantische trips even vlot waren verlopen.

Dat het tussen Stef & Leen en Kevin & Jana al niet helemaal goed zat tijdens de trip was al langer duidelijk. Maar ook tijdens de reünie bevestigen ze dat verhaal nog eens.

Stef

Stef en Leen beleefden een fijne romantische trip, maar bij Stef bleven de gevoelens weg. Hij laat ondertussen wel weten dat de twee nog goede vrienden zijn. Ondertussen heeft Stef al een nieuwe liefde gevonden, Marie.

Boer Stef kijkt emotioneel terug naar zijn avontuur met Leen (Bron: VTM)

Kevin

Bij Kevin en Jana leek het al einde verhaal bij de trip zelf. Maar toch kwam kandidaat Jana tijdens het reüniemoment nog verhaal halen. Zij wilde weten waarom de boer niet meer antwoordde op haar berichtjes. “Eerst wilde je me, dan niet meer en nu weer wel. Ik ben geen jojo”, antwoordde Kevin daarop.

Cathy

Dat ook Cathy en Kenny waarschijnlijk geen koppel zouden geworden zijn, daar leken de kijkers het al over eens. En dat werd dus ook meteen bevestigd tijdens de reünie. Opvallend daarbij is dat Cathy liet weten dat ze eigenlijk voor de opnames al iemand had leren kennen. Maar toch wou ze met een open blik nog deelnemen aan het programma.

Ondertussen is ze wel samen met de persoon van voor de opnames en horen zij en Kenny elkaar niet meer.

Bron: VTM

Jef

De twee koppels waar dan nog het meeste hoop bij was, waren misschien wel Jef & Bente en Raphaël & Jasha. Bij Jef en Bente verliep alles goed op romantische trip. De twee besloten nadien dan ook verder te daten. Maar dat liep uiteindelijk niet goed af door enkele misverstanden en verkeerde opmerkingen van Jef.

In de reünie-aflevering probeerden ze de brokken nog te lijmen, maar uiteindelijk liep ook dat af op een sisser. “Voor mij is het goed geweest”, klonk het zelfs bij Jef die wegliep.

Voor Jef was het even genoeg. (Bron: VTM)

Raphaël

Maar ook bij Raphaël verliep niet alles als een sprookje. Over hem en Jasha werd er de voorbije afleveringen niet meer gepraat, aangezien hun romantische trip er al een tijdje opzat. Maar ondertussen lijkt ook die relatie stukgelopen. Al bestaat de kans volgens de twee wel nog dat ze ooit hun weg terugvinden.

Meer
Lees meer...