‘Boer zkt Vrouw’ blijft voor sensatie zorgen: bij Stef verlaat iemand de boerderij en bij Kevin weigert iemand te vertrekken

Het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw blijft de verrassingen opstaan. Na alle drama eerder op het seizoen bij Raphaël heeft nu ook bij Stef iemand de boerderij verlaten, namelijk Elien. Bij Kevin weigerde Elke dan weer te vertrekken.

De voorbije weken zagen de kijkers van Boer zkt Vrouw al dat deze editie er eentje is met de nodige drama. Enkele weken geleden zagen we zo al hoe twee vrouwen de boerderij van Raphaël verlieten. Nu ziet ook melkveeboer Stef een van de drie vrouwen op zijn boerderij vertrekken.

Stef en Elien

In Lier hadden Stef en de drie vrouwen Elien, Leen en Annelore een avond samen. De ochtend erna besloot Elien echter voor het ochtendgloren haar koffers te pakken. Daarop bleef Stef verbaasd achter, tot ze later op de dag toch opnieuw afspraken voor een woordje uitleg.

“Ik begon mezelf ineens heel onzeker te voelen en ik kreeg de knop niet meer omgedraaid. En ik ben niet degene die aan je mouw komt trekken van ‘ik ben hier ook nog’. Jij hebt wel je best gedaan om aan iedereen aandacht te geven, maar ik was gewoon wat onzeker en op dat moment leek het voor mij gewoon het beste om te vertrekken. Maar ik hoop echt dat je er een toffe aan overhoudt want Leen en Annelore zijn allebei heel leuke meiden”, klonk het daar.

Kevin en Elke

Bij Kevin was het dan weer de frambozen- en witloofboer zelf die iemand naar huis moest sturen. Hij koos daarbij voor Elke. “Ik ga van mijn hart een steen moeten maken. De persoon die ik naar huis stuur, is degene die het moeilijkst in haar kaarten laat kijken: Elke, sorry”, klonk het bij het keuzemoment.

Tijdens haar vertrek kreeg de 32-jarige Elke ineens heel veel spijt van hoe ze haar de afgelopen tijd had gedragen. Zij had het namelijk al langer moeilijk om zich open te stellen, maar besloot ineens dat ze daar verandering wou in brengen. Daarom liet ze aan Dina Tersago weten dat ze zou terugkeren. “Awel, weet je wat? Ik ga hem zeggen dat ik eigenlijk heel graag op date wil. En daar zal hij mij zien zoals ik echt ben!”, klonk het.

“Ik ben er zeker van dat als we morgen een persoonlijke date kunnen hebben, je de échte Elke gaat zien. Dat meen ik echt”, zei Elke tegen Kevin terwijl ze een nieuwe kans vroeg. Die moest even bekomen, maar besloot uiteindelijk in te gaan op haar vraag. “Elke heeft heel veel ballen aan haar lijf, respect daarvoor. Ik ga haar dus de kans geven om morgen met mij op date te gaan”, zei hij bewonderend.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM. 

Meer
Lees meer...