‘Boer zkt Vrouw’: Ook bij Stef verlaat één kandidaat de boerderij

Ook na vijftien seizoenen blijft Boer zkt Vrouw voor verrassingen zorgen. Het was boer Raphaël die voor een nooit geziene heisa zorgde in het VTM-programma. Maar ook bij Stef zal er dit weekend een bommetje vallen. Hij wordt ’s ochtends wakker met een bizar berichtje.

De voorbije weken zagen de kijkers van Boer zkt Vrouw al dat deze editie er eentje is met de nodige drama. Enkele weken geleden zagen we zo al hoe twee vrouwen de boerderij van Raphaël verlieten en nu lijkt er ook bij Stef één kandidaat te vertrekken. Maar over wie gaat het?

Berichtje

Komende zondag zal er weer een bommetje gedropt worden in Boer zkt Vrouw. En deze keer is het niet bij Raphaël, maar bij Stef. In een preview is namelijk te zien hoe de 29-jarige koeienboer ’s ochtends wakker wordt met een onaangenaam bericht op Facebook Messenger.

“Goeiemorgen Stef, even om te zeggen dat ik naar huis ben. Ik had gehoopt je nog te zien omdat ik dacht dat je om 5 uur wakker ging zijn. Merci dat ik erbij mocht zijn en voor de warme ontvangst. Het was een toffe ervaring die ik nooit meer ga vergeten. Blijf vooral jezelf, je bent perfect zoals je bent. Geniet er nog van! Xxx”, staat er te lezen.

Daar schrikt Stef even van, waarna hij dat ook aan de productie duidelijk maakt. “Fijn wakker worden, niet dus.” Of het Elien, Leen of Annelore is die vertrokken is, is nog niet duidelijk.

Bekijk de preview van Boer zkt Vrouw hier:

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...