‘Boer zkt Vrouw’: Hoe gaat het nu tussen Raphaël en de drie vrouwen

Voor Jolyn en Katrijn eindigde Boer zkt Vrouw wel heel drastisch. Nadat ze boer Raphaël had betrapt met Jasha besloot Jolyn namelijk zelf op te stappen, waarop Katrijn werd weggestuurd. Zoveel maanden later hebben de vier wel eindelijk voorzichtig weer contact.

De voorbije twee weken konden we in Boer zkt Vrouw al zien dat er iets stond te gebeuren op de boerderij van Raphaël. Omdat Jasha daar ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken, en toen deed ze een opvallende ontdekking. “Ik zag het licht in Raphaëls caravan branden. Ik heb hier echt 40 minuten gestaan, omdat ik het wou weten. Ik wou het met mijn eigen ogen zien”, hoorden we Jolyn daar zelf over zeggen vorige week.

Afgelopen zondag konden we dan zien hoe de situatie op de boerderij helemaal ontplofte. Jolyn besloot namelijk zelf om te vertrekken en Raphaël stuurde Katrijn weg. Hij blijft dus enkel met Jasha over. Ondertussen heeft Raphaël al eens kort en later meer uitgebreid commentaar gegeven op de gebeurtenissen op zijn boerderij. En ook Jasha liet van zich horen.

Gesprek

Ondertussen zitten de opnames van Boer zkt Vrouw er al lang op en zijn de gemoederen tussen alle betrokkenen dus al enigszins gekalmeerd. Hoe het gaat met Jasha mag Raphaël uiteraard niet zeggen, maar vertelde recent wel over hoe het contact nu is tussen iedereen.

“We hebben elkaar een lange tijd niet gehoord, maar binnenkort komen we met zijn vieren samen om het er over te hebben. Voor mij is het Boer zkt Vrouw-verhaal nog niet afgesloten en dat blijft zo tot we met zijn drieën wel door een deur kunnen. Ik ben zeker dat dat gesprek veel gaat opklaren”, legt Raphaël uit in Het Laatste Nieuws.

Jasha heeft ook opnieuw contact met haar voormalige ‘concurrentes’, al blijft dat voorzichtig. “Het heeft lang geduurd, maar aan de start van het programma heb ik Katrijn opnieuw gehoord. We zijn zeker niet de beste vriendinnen, maar het contact is wel normaal”, vertelt ze.

Meer
Lees meer...