‘Boer zkt Vrouw’: Raphaël maakt einde aan spanning tussen drie vrouwen en gaat enkel met Jasha verder

Boer Raphaël is in het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw met voorsprong de meest besproken kandidaat. Ook in de aflevering van gisteren ging alle aandacht naar de 26-jarige hoefsmid. Want op zijn boerderij kwam het tot een grote ontploffing. Twee van de drie vrouwen namen hun koffers, waardoor Raphaël slechts met één vrouw overblijft.

De voorbije twee weken konden we in Boer zkt Vrouw al zien dat er iets staat te gebeuren op de boerderij van Raphaël. Omdat Jasha daar ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken, en toen deed ze een opvallende ontdekking. “Ik zag het licht in Raphaëls caravan branden. Ik heb hier echt 40 minuten gestaan, omdat ik het wou weten. Ik wou het met mijn eigen ogen zien”, hoorden we Jolyn daar zelf over zeggen vorige week.

Deze week kwam die situatie tot ontploffen. Daarbij besloot Jolyn haar koffers te pakken en zelf te vertrekken. Katrijn werd uiteindelijk zelf weggestuurd door Raphaël. Hij blijft nu alleen met Jasha op de boerderij.

Raphaël

Het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw kent zonder twijfel een van de meest dramatische starten ooit. Al na de 24 uurs-date liep het bij boer Raphaël verkeerd. Nadat hij één dag met Jolyn spendeerde, ging hij toch weer meer rondhangen met Jasha. Dat kwam midden in de nacht tot een clash tussen Jolyn en Jasha. Die eerste vond Jasha namelijk samen met Raphaël in de caravan, waar ze zich samen hadden teruggetrokken.

Dat zorgde natuurlijk al meteen voor de eerste spanning. Wat er gebeurd is tussen Jasha en Raphaël zorgt er alleszins voor dat Katrijn en Jolyn besluiten hun koffers te pakken. Als zij volledig klaar staan om te vertrekken, komt Dina Tersago toe op de boerderij. Zij besluit iedereen samen te roepen om te bespreken wat er de voorbije avond en nacht is gebeurd.

Vertrek

De tussenkomst van Dina kon er uiteindelijk niet voor zorgen dat de plooien werden gladgestreken. Jolyn besloot dan ook om zelf op te stappen. “Ik ga niet meer van gedacht veranderen. Het is inderdaad misschien gebaseerd op een misvatting, het kan goed zijn dat er niets gebeurd is, maar ik wil mij niet meer openstellen nu. Het is gedaan.”

Hoewel Katrijn op het eerste zicht wel nog openstond om het avontuur verder te zetten, besliste Raphaël daar anders over. “Ik had het graag volledig anders gezien, want ik had mijn keuze nog niet gemaakt. Maar na deze situatie heb ik gedacht: nu moet je even aan jezelf denken Raphaël, ga gewoon op je gevoel af. En mijn gevoel zegt Jasha.”

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...