‘Boer zkt Vrouw’: Jef en Kevin kiezen wie dag en nacht op boerderij mag doorbrengen … en wat is er gebeurd bij Raphaël?

Bij Boer zkt Vrouw zagen we zondag opnieuw enkele belangrijke beslissingen genomen worden. Deze keer was het aan Jef en Kevin om te kiezen welke drie vrouwen nog langer op de boerderij mochten blijven.

Vorige week zagen we hoe Raphaël, Stef en Cathy al beslisten welke kandidaten nog langer op hun boerderij mochten vertoeven. Zondag konden we zien hoe Jef en Kevin diezelfde belangrijke beslissing moesten nemen.

Jef

De boeren moesten in Boer zkt Vrouw telkens één iemand kiezen voor een 24 uurs-date en twee anderen die ook naar de boerderij mogen komen. Boer Jef (33) zorgde daarbij niet voor een verrassing. Lieze (21) was van bij de eerste kennismaking zijn favoriete en wordt dat ook gekozen voor de uitgebreide date. “Zij is wat stiller in de groep en ik wil wat privétijd met haar”, klonk het. Daarnaast koos Jef ook nog voor Bente (25) en Kim (27). De andere vrouwen moesten dus naar huis.

Kevin

Ook Kevin (28) zorgde niet meteen voor een verrassing door sowieso voor zijn favoriete Heidi (38) te kiezen. Daarnaast mogen ook Elke (32) en Jana (27) op zijn witloof- en frambozenboerderij blijven. Met Heidi zal hij de 24 uurs-date doorbrengen.

Raphaël

De grootste spanning draait momenteel echter nog steeds rond boer Raphaël (26). Vorige week konden we namelijk zien dat er iets gebeurd was tussen hem en Jasha (26). Raphaël had haar nochtans niet gevraagd op zijn 24 uurs-date, maar bleek ’s avonds wel in haar gezelschap te vertoeven. Jolyn (29) besloot dan maar om de zaak grondig te onderzoeken.

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...