‘Boer zkt Vrouw’: De eerste boeren nemen meteen iemand mee op 24 uurs-date

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is nu echt van start gegaan. In de eerste twee afleveringen zagen we voor het eerst de gezichten van Cathy, Raphaël, Jef, Kevin en Stef, maar nu kan het echte werk beginnen. Dit weekend mogen de boeren namelijk al meteen iemand meenemen op 24 uurs-date. Maar dat is voor sommigen nogal een moeilijke keuze.

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is ondertussen succesvol van start gegaan. Net zoals vorig jaar kregen de mensen die zich inschreven de gezichten van de boeren pas te zien wanneer ze hen voor het eerst in levenden lijve ontmoetten.

Ook als kijker krijgen we boeren tijdens de eerste uitzendingen van het seizoen pas voor het eerst te zien. In de eerste aflevering maakten we al kennis met Cathy, Raphaël en Stef en vorige week volgden de laatste twee. Dat waren Jef (33) en Kevin (28). Na een eerste eliminatie moeten de boeren deze week al opnieuw een moeilijke keuze maken.

24 uur

De boeren hebben nog maar net hun eerste keuze gemaakt, maar toch volgt deze week al meteen een tweede. Zo moeten Cathy, Raphaël en Stef beslissen welke kandidaten mee mogen op boerderijweek. Hoeveel mensen dat precies zijn, dat mogen de boeren zelf beslissen.

Maar één ding staat wel vast: er is al één kandidaat die meteen mee huiswaarts mag en 24 uur quality time krijgt met de boer vooraleer de andere kandidaten hen zullen vervoegen.

Cathy, Raphaël en Stef

Om die keuze te kunnen maken, krijgen de drie boeren eerst een kans om hun overgebleven mannen en vrouwen beter te leren kennen. Cathy (37) doet dat alvast door een salsa-initiatie te organiseren. Tijdens die initiatie focust ze vooral op Kenny en Björn, want van hen wil ze zeker zijn van hun oprechtheid.

Raphaël (26) kiest dan weer voor een andere aanpak. Hij gaat voor een cursus creatieve leerbewerking. Tijdens die cursus komt hij wel te weten dat een van de vrouwen, Sybranda, geen volledige week kan blijven als hij haar meevraagt op boerderijweek omdat ze als alleenstaande mama voor haar kind moet zorgen. De vraag is vooral of Raphaël die keuze zal begrijpen.

De laatste in het rijtje is Stef (29). Bij hem zijn er nog negen vrouwen in de running en die worden allemaal uitgenodigd op Stefs erf om een spelletje Twister te spelen. Op die manier wil hij vooral de speelse kant van zijn potentiële partners ontdekken.

Bekijk hier alvast een preview:

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...