‘Boer zkt Vrouw’: Ook boeren Jef en Kevin laten gezicht zien (en hebben al meteen een favoriet)

Nadat we al de onthulling te zien kregen van de boeren Cathy, Raphaël en Stef, was het gisteren aan Jef en Kevin. Zij werden in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw voorgesteld aan alle vrouwen die interesse toonden in hen. Dat waren er bij Kevin niet heel veel, voor hem kwamen er maar zes vrouwen. Toch ziet hij het positief in én heeft hij zelfs al een favoriet.

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is ondertussen succesvol van start gegaan. Net zoals vorig jaar kregen de mensen die zich inschreven de gezichten van de boeren pas te zien wanneer ze hen voor het eerst in levenden lijve ontmoetten.

Ook als kijker krijgen we boeren tijdens de eerste uitzendingen van het seizoen pas voor het eerst te zien. In de eerste aflevering maakten we al kennis met drie van de vijf boeren en gisteren volgden de laatste twee. Dat waren Jef (33) en Kevin (28). Na één week lijken ze allebei zelfs al een favorietje te hebben.

Jef

De eerste die we te zien kregen was de Kempische melkveehouder Jef (33). Hij is al vier jaar vrijgezel, maar wil daar met Boer zkt Vrouw dus verandering in brengen. In de eerste aflevering werd hij alvast verrast door de hoeveelheid vrouwen die voor hem klaarstonden.

Hij genoot van alle dates, maar één iemand sprong er meteen uit voor hem: boerendochter Lieze. “Lieze is een mooie grote vrouw, heeft een mooie snuitje, en ook het feit dat ze hier gewoon stoer aankomt op haar klompen, dat vind ik prachtig.” Uiteindelijk nam Jef acht vrouwen mee naar de volgende ronde.

Kevin

Voor frambozen- en witloofboer Kevin liep het aan de start iets minder goed. Hij kreeg namelijk van Dina te horen dat er slechts zes vrouwen waren die zich voor hem hadden ingeschreven. Maar dat nieuws vond hij toch niet zo erg. “Hoe meer vrouwen meedoen, hoe meer je er teleur moet stellen. Als er nu één goeie tussenzit, is dat voldoende. Ik sta heel positief in het leven. Waarom negatief zijn?”

Uiteindelijk was die negativiteit ook voor niets nodig geweest. Na één ontmoeting was hij namelijk al helemaal weg van de 38-jarige Heidi. “Je ziet er prachtig uit. Ik ben echt sprakeloos. Mijn hersencellen zijn even op de dool, ze zijn aan het oververhitten”, klonk het.

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...