‘Boer zkt Vrouw’: Cathy, Stef en Raphaël tonen als eerste hun gezicht in nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw gaat zondag eindelijk van start. Dan zullen we ook het gezicht te zien krijgen van Cathy, Stef en Raphaël, de eerste drie boeren die dit jaar hopen de liefde te vinden op VTM.

VTM heeft op dit moment met The Masked Singer op vrijdagavond opnieuw een gigantisch kijkcijferkanon te pakken. Maar de zender hoopt ook op andere dagen te scoren. Zo gaat maandag het nieuwe mysterieuze programma Bestemming X van start. Komende zondag begint dan weer het vijftiende seizoen van Boer zkt Vrouw.

Voor dat seizoen lanceerde VTM afgelopen zomer een oproep. Daar werden met Jef, Cathy, Stef, Kevin en Raphaël vijf boeren voorgesteld die op zoek zullen gaan naar de liefde in Boer zkt Vrouw. Net zoals vorig jaar kregen we ook deze keer het gezicht van die boeren niet te zien. Dat zullen ze maar onthullen als het eigenlijk seizoen van start gaat. In de eerste aflevering daarvan krijgen we met Stef, Cathy en Raphaël meteen drie boeren te zien. En dat levert meteen vlinders én tranen op.

Cathy (37) uit Tielt-Winge

De hond Vince is op dit moment de enige man in het leven van Cathy, maar daar hoopt ze snel verandering in te brengen. Ze heeft dan ook veel zin om de grote hoeveel mannen die interesse toonden te ontmoeten.

“Ik heb mijn ding al gevonden met de kinderboerderij die ik uitbaat en ben gesetteld. Nu de missing link nog: de vent van mijn dromen. Ik mis het wel, de liefde. Het mag komen. Elkaar graag zien, kriebels in de buik, kusje hier en daar, samen eten … Dat nestgevoel, ik ben er wel aan toe. Dit kan day one van een ander leven zijn, ik ben er echt hélemaal klaar voor”, zegt Cathy aan het begin van haar groot avontuur.

Stef (29) uit Lier

Stef is een joviale melkveeboer die tijdens de oproepaflevering duidelijk indruk wist te maken. Dina Tersago brengt voor hem maar liefst 40 geïnteresseerde vrouwen mee. “Ik dacht dat dat lief vanzelf zou komen, maar het laat op zich wachten”, blikt Stef vooruit. De Kempische boer is lang zeer rustig voor de ontmoeting met alle vrouwen, maar op het einde slaat de stress dan toch toe. “Een streling voor het oog”, horen we alvast een van de vrouwen zeggen.

Raphaël (26) uit Gooik

Ook Raphaël kon op heel wat interesse rekenen. De commentaren van de aanwezige vrouwen zijn dan ook unaniem positief als ze hun boer ontmoeten die toekomt op zijn moto. Ook Dina ziet het zitten om Raphaël te koppelen “want zo’n schat van een man verdient een fantastische madam aan zijn zijde. En daar ga ik hem bij helpen”.

Boer zkt Vrouw is vanaf zondag 19 februari om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...