‘Bestemming X’: Mysterieus VTM-programma krijgt nieuwe trailer

VTM lanceert volgende week maandag een nieuw, mysterieus en spannend programma en deelt daarvan nu een nieuwe trailer. In Bestemming X worden tien onbekende Vlamingen met een grote zwarte bus naar een geheime bestemming gevoerd. Daar moeten ze proberen achterhalen waar ze precies zijn.

Met The Masked Singer heeft VTM voor het derde jaar op een rij vrijdagavond een gigantisch kijkcijferkanon te pakken. De zender hoopt vanaf volgende week ook op maandagavond te scoren. VTM kondigde vorige week met een geheimzinnige video de komst van een nieuw programma aan. Het gaat om Bestemming X. In een eerste korte teaser daarvoor zagen we toen een grote zwarte bus van bovenaf door heel wat verschillende landschappen rijden.

Bestemming X

Nu heeft de zender een tweede trailer gedeeld van Bestemming X met extra informatie. In het programma trekken tien onbekende Vlamingen op “het reisavontuur van hun leven” in een gigantische, zwarte bus. “Er is slechts één klein detail … ze weten niet waar ze zijn. Tijdens deze grootse en epische reis wordt hun oriëntatievermogen dan ook stevig op de proef gesteld. En dat is nog lang niet alles …”, schrijft VTM.

In de trailer zien we hoe de bus met de deelnemers door heel wat verschillende landen en regio’s reist. Daarnaast lijken de kandidaten ook allerhande wilde opdrachten te doen, die het voor hen nog moeilijker zal maken om te weten waar ze precies zijn. Toch lijkt het doel van het spel om te achterhalen wat hun uiteindelijke bestemming is. De zoektocht daarnaar start alvast maandag 20 februari op VTM.

Bekijk de trailer van Bestemming X hier:

Bestemming X is vanaf 20 februari elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...