VTM lanceert beelden mysterieus nieuw programma ‘Bestemming X’

Binnenkort komt VTM met een nieuw, mysterieus programma. De zender dropte zonet een tv-spot waarin een auto door verschillende landschappen rijdt. Meer informatie is er nog niet. Bestemming X zal vanaf 20 februari op VTM te zien zijn.

Het lijken drukke tijden te worden voor VTM. De zender ging vorige week opnieuw van start met The Masked Singer en liet ondertussen ook weten dat de populaire programma’s Huis Gemaakt en Boer zkt. Vrouw terug zullen komen. Maar daar doet het dus nog een extra project bij, Bestemming X.

Bestemming X

Een gigantische, zwarte bus. Een grote, witte X op het dak. Verschillende spectaculaire landschappen die voorbij glijden en meerdere mysterieuze, vragende stemmen op de achtergrond. Waar zijn wij?”, “Ik weet het echt niet!” en “Ik heb echt geen idee waar we zijn! 

Dat zien we in een nieuwe video die VTM zonet deelde. Het gaat over beelden uit het nieuwe programma Bestemming X dat op maandag 20 februari van start gaat. Veel meer informatie is er op dit moment niet. Al lijkt het ons misschien wel te gaan over een programma waarin kandidaten op een bepaalde plek worden gedropt om daarna zo snel mogelijk op een andere plek te geraken, zonder middelen.

In Nederland bestaat er een soortgelijk programma met de naam Locatie Onbekend waarin bekende personen ergens in Europa worden gedropt en binnen de 48 uur op een eindpunt moeten geraken. Het is niet bekend of Bestemming X hierop gebaseerd zou zijn, maar het lijkt ons alvast een optie.

Bekijk de spot hier:

Bestemming X is vanaf 20 februari elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...