‘Boer zkt Vrouw’ binnen twee weken al terug met nieuw seizoen

Goed nieuws voor de fans van Boer zkt Vrouw, want VTM komt heel binnenkort al met een nieuw seizoen. De nieuwe boeren uit dat seizoen zijn eerder al voorgesteld, maar toch komt de releasedatum van de nieuwe afleveringen al vroeger dan verwacht. Vanaf zondag 19 februari is het avontuur opnieuw elke week te volgen.

Na de oproepaflevering in juni vorig jaar, is VTM klaar voor het nieuwste seizoen van Boer zkt Vrouw. In die eerste aflevering waren de boeren nog niet duidelijk in beeld. Dat nieuwe gegeven zorgde vorig jaar voor een gigantisch succes en werd dus doorgetrokken naar dit jaar. De potentiële nieuwe partners van de boeren krijgen hen pas echt te zien bij de eerste ontmoeting. Ook het publiek moet wachten tot de echte eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Boer zkt Vrouw

Die eerste aflevering is dus voor zondag 19 februari. Daarin leren we alvast Cathy (37), Stef (28) en Raphaël (26) kennen. Wat we tot nu toe van hen weten, is dat Cathy haar eigen kinderboerderij runt, dat Stef samen met zijn ouders in het melkveebedrijf staat en dat Raphaël de “stoere” deelnemer van het seizoen is door zijn job als hoefsmid.

Tijdens de eerste aflevering krijgen we dus eindelijk te zien hoe de boeren eruitzien. Op Kevin (28) en Jef (33) moeten we wat langer wachten. Zij komen pas in de tweede aflevering aan bod.

Heftig seizoen

Hoewel we dus nog niet veel weten over het nieuwe seizoen, verzekert presentatrice Dina Tersago ons alvast van een heftig avontuur. “Ik nam ook dit jaar met veel plezier deze uitdaging aan, maar ik moet eerlijk bekennen dat het deze keer niet van een leien dakje liep. Ik heb mijn peren gezien. Maar ik weet zeker, op elk potje past een dekseltje. Dus here we go, let love rule!”

Bekijk de eerste preview hier:

Boer zkt Vrouw is vanaf zondag 19 februari om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...