‘Boer zkt Vrouw’: William en Amber wakkeren twijfels rond relatiestatus aan

William en Amber uit Boer zkt Vrouw zorgen voor heel wat twijfel bij de fans van het programma. In de laatste aflevering was te zien hoe de twee besloten om niet verder te gaan met elkaar. Dat was tot grote spijt van Amber, die vertelde dat zij er wel klaar voor was. Maar nu doen een aantal foto’s op Instagram de twijfel rond die relatiestatus weer opwakkeren. De twee zijn namelijk samen op reis.

Cupido lijkt dan toch raak geschoten te hebben bij William en Amber. Het duo besloot na Boer zkt Vrouw vrienden te blijven, maar nu zijn de twee samen op reis. Daarvan delen ze ijverig beelden op Instagram. Dat bevestigt hun relatie natuurlijk niet, maar verschillende fans beginnen daardoor wel te twijfelen aan hun status.

William en Amber

William en Amber leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Boer zkt Vrouw. In het vorige seizoen wisten de singles niet op voorhand hoe de boeren eruitzagen, maar toch stuurde Amber een brief naar boer William. Die had een ranch in Westerlo, waardoor hij eigenlijk meer als cowboy dan als boer werd gezien.

Toen William uiteindelijk zijn identiteit mocht bekendmaken, viel die meteen in de smaak. Uiteindelijk nam hij Amber en drie anderen mee naar de volgende ronde. Na een aantal dagen met de drie dames, koos hij voor Amber en Titjana. Maar tijdens het grote keuzemoment ging zijn voorkeur toch uit naar Amber.

Romantiek

Het duo ging samen op romantische trip en leek het daar gezellig te hebben. De trip werd zelfs beëindigd met een kus. Maar die romance bleek niet van lange duur te zijn. Tijdens de grote reünie liet het koppel weten dat ze even hebben gedate, maar niet langer samen zijn. Dat was niet naar de zin van Amber, die vertelde dat zij er wel klaar voor was.

Maar nu lijken de twee het dus terug goed met elkaar te kunnen vinden. Tijdens het programma liet Amber al weten dat ze elkaar nog regelmatig zien. En nu is het duo dus samen op reis naar Rome. Die reis vat Amber volledig samen op haar Instagram Stories. Zo was te zien hoe de twee samen in de auto zaten, hoe ze op het strand lagen en hoe ze op bezoek waren op een Italiaanse ranch.

Bekijk de Instagram Stories hier:

Bron: Instagram Amber Diddens
Meer
Lees meer...