‘Boer zkt Vrouw’: Ook boeren Jef en Kevin tonen zich aan geïnteresseerde vrouwen

Nadat we afgelopen zondag al de onthulling te zien kregen van de boeren Cathy, Raphaël en Stef, is het komend weekend de tijd aan Jef en Kevin. Zij worden in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw voorgesteld aan alle vrouwen die interesse toonden in hen.

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is afgelopen weekend succesvol van start gegaan. In de eerste aflevering maakten we al kennis met drie van de vijf boeren die in dit seizoen op zoek zullen gaan naar een partner. Net zoals vorig jaar kregen de mensen die zich inschreven de gezichten van de boeren pas te zien wanneer ze hen voor het eerst in levenden lijve ontmoetten. Ook als kijker krijgen we boeren tijdens de eerste uitzendingen van het seizoen pas voor het eerst te zien. Komende zondag is het daarbij de beurt aan Jef en Kevin.

Jef (33) uit Arendonk

De Kempische melkveehouder Jef is sinds vier jaar vrijgezel, maar voelt zich volledig klaar om daar met Boer zkt Vrouw verandering in te brengen. Hij heeft alvast heel wat geïnteresseerde vrouwen die hopen op zijn boerderij te mogen blijven en een plekje in zijn hart te veroveren. Bij Jef én de vrouwen staan de zenuwen dan ook hoog gespannen voor de eerste ontmoeting.

Kevin (28) uit Moerkerke

De tweede boer die we zondag leren kennen, werkt in het landbouwbedrijf van zijn ouders, waar vooral frambozen en grondwitloof wordt gekweekt. Voorlopig is hij – uiteraard – nog alleen. “Ik ben reuze benieuwd, maar mijn verwachtingen zijn niet al te hoog. Hoe hoger de verwachtingen, hoe meer je teleurgesteld kan worden. Ik ben al een paar keer tegen de lamp gelopen in de liefde en nu wil ik gewoon mezelf zijn en m’n hart kunnen volgen in plaats van mijn hersenen. Ik laat het dus op me afkomen”, blikt Kevin vooruit op het avontuur. Hij zal Boer zkt Vrouw beginnen met ‘maar’ zes geïnteresseerde vrouwen, maar dat vindt de West-Vlaming zelf geen enkel probleem.

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...