‘Boer zkt Vrouw’: Zo zien boeren Cathy, Stef en Rafaël eruit

Boer zkt Vrouw is gisteren écht van start gegaan. Net zoals in het vorige seizoen kregen we de gezichten van de boeren nog niet te zien. Daardoor was het voor de singles die zich kandidaat stelden dus een echte blind date. In de eerste aflevering toonden de eerste drie boeren hun gezicht. En zij vielen alvast in de smaak bij de mannen en vrouwen die zich speciaal voor hun inschreven.

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is gisteren succesvol van start gegaan. In de eerste aflevering maakten we al kennis met drie van de vijf boeren die in dit seizoen op zoek zullen gaan naar een partner. Net zoals vorig jaar kregen de mensen die zich inschreven de gezichten van de boeren pas te zien wanneer ze hen voor het eerst in levenden lijve ontmoetten. En dat was voor drie boeren gisteren al het geval.

Cathy

Boer zkt Vrouw Cathy
VTM

De eerste boer is eigenlijk een boerin. De 37-jarige Cathy heeft haar eigen boerenspeeltuin in Sint-Joris-Winge en lokte heel wat interesse uit bij de mannelijke kijkers. Zo bracht presentatrice Dina Tersago al meteen een hele groep mannen mee naar haar boerderij. Die waren allemaal onder de indruk van haar looks. Zo waren “Schoon madammetje”, “Een droomvrouw” en “Dat zij nog niemand heeft, daar stond ik echt van versteld” maar enkele van de positieve reacties bij de mannen.

Ook Cathy zelf gaf haar ogen de kost. Zo was de meteen verkocht voor de looks van Björn. “Toen ik Björn zag, werd mijn aandacht echt helemaal naar hem gezogen. Ik voelde heel felle aantrekking, al vanaf de eerste seconde. Echt zot. Voor Björn voel ik toch al wat kriebels. Of ik geloof in liefde op het eerste gezicht? Voor vandaag zou ik daar ‘neen’ op gezegd hebben, maar nu begin ik daar toch aan te twijfelen.” Naast Björn koos Cathy ook Dries, Kristof, Rafaël, Jonas en Kenny uit voor de volgende date-dag.

Bekijk hier het fragment van Cathy:

Stef

Boer zkt Vrouw Stef
VTM

De tweede boer die z’n gezicht liet zien in de eerste aflevering van Boer zkt Vrouw was de 29-jarige Stef uit Lier. Voor hem nam Dina maar liefst 40 geïnteresseerde vrouwen mee naar z’n melkveeboerderij. En die waren ook tevreden over het uiterlijk van Stef. “Blond haar en blauwe ogen, dat trekt me wel aan”, klonk het zo. Een andere dame omschreef Stef dan weer als “een streling voor het oog”.

Op het einde van zijn eerste dag, met een datecafé en een cocktail party, kregen 9 dames een kettinkje waarmee ze doorstootten naar de volgende ronde.

Bekijk hier het fragment van Stef:

Raphaël

Boer zkt Vrouw Raphaël
VTM

De derde en voorlopig laatste boer die we nu al te zien kregen, was Raphaël uit Gooik. De 26-jarige hoefsmid wist zo’n 20 dames te verleiden om zich in te schrijven en die waren aangenaam verrast door z’n looks. “Het is zekere gene misse, ik teken er meteen voor” en “Ik zou hem graag eens tegen mijn gilet trekken”, klonk het zo.

Raphaël is de vrouwelijke aandacht niet gewend, maar na een dagje daten, ging het hem al heel wat beter af. Uiteindelijk koos hij zes dames om het avontuur mee verder te zetten.

Bekijk hier het fragment van Raphaël:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM. Volgende week maken we kennis met boeren Jef en Kevin.

Meer
Lees meer...