‘Boer zkt Vrouw’: Deze kandidaten mogen bij Raphaël, Stef en Cathy door naar boerderijweek

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is nu echt van start gegaan. In de eerste twee afleveringen zagen we voor het eerst de gezichten van Cathy, Raphaël, Jef, Kevin en Stef, en gisteren kon het echte werk beginnen. Dit weekend mochten de boeren namelijk al meteen drie of vier kandidaten meenemen op boerderijweek. Daarbij kozen ze ook meteen iemand waarmee ze de eerste dag wilden spenderen.

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is ondertussen succesvol van start gegaan. Net zoals vorig jaar kregen de mensen die zich inschreven de gezichten van de boeren pas te zien wanneer ze hen voor het eerst in levenden lijve ontmoetten.

Ook als kijker krijgen we boeren tijdens de eerste uitzendingen van het seizoen pas voor het eerst te zien. In de eerste aflevering maakten we al kennis met Cathy, Raphaël en Stef en vorige week volgden de laatste twee. Gisteren was het opnieuw aan Cathy, Raphaël en Stef. Zij maakten al meteen een belangrijke keuze.

Boerderijweek

Deze week is het pas aan Jef en Kevin, maar gisteren zagen de kijkers van Boer zkt Vrouw al hoe de andere drie boeren hun aantal geïnteresseerden terugbrachten tot drie of vier. Daarbij mochten ze ook meteen kiezen met wie ze de eerste 24 uur zouden doorbrengen. Zowel bij Stef als bij Raphaël ging die keuze naar degene waar ze tot dan toe het minste tijd mee hadden gehad. Cathy koos zelfs voor twee mannen.

Cathy

De eerste die haar keuze voor de boerderijweek maakte, was Cathy. Zij runt een boerenspeeltuin en kon op heel wat mannelijke aandacht rekenen. Uiteindelijk koos ze voor vier mannen die nog steeds kans maken. Bij haar was al langer duidelijk dat ze voor Kenny en Björn zou kiezen, maar daarnaast neemt ze ook nog Dries en Kristof mee naar de volgende afleveringen. Voor haar 24 uurs-date kiest ze dan ook voor die laatste twee om hen beter te leren kennen.

Raphaël

Daarna was Raphaël aan de beurt. Hij koos voor drie vrouwen, waarvan hij het het best leek te vinden met Jasha. Ook Katrijn en Jolyn kregen een plekje op boerderijweek. Die laatste mocht zelfs al meteen mee voor de eerste lange date.

“Met Jolyn bleef het inderdaad wat op de oppervlakte dus daarom kies ik ervoor om met haar 24 uur apart door te brengen. Jolyn heeft een muur waar ik nog niet door ben kunnen rammen, maar misschien dat dat nu wel zal lukken”, klonk het bij Raphaël.

Stef

De laatste in het rijtje was deze week melkboer Stef. Terwijl hij in de volledige aflevering vooral zijn speelse zelf leek te zijn, kwam daar tijdens het keuzemoment toch verandering in. Hoeveel dames een hele week op logement mogen komen, was snel beslist: “Ik heb 3 kamers, dus 3 meisjes”.

De keuze zelf leek iets moeilijker. Uiteindelijk koos hij voor Annelore, Leen en Elien. En het is Annelore die een voorsprong krijgt. Zij krijgt 24 uur de tijd om het hart van haar boer te veroveren.

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...