‘Boer zkt Vrouw’: Situatie bij boer Raphaël escaleert; vrouwen willen weg

De komende aflevering van Boer zkt Vrouw belooft veel drama. Bij boer Raphaël komt het namelijk tot een confrontatie met Jolyn en Katrijn, nadat ze hem betrapt hebben met Jasha. Als gevolg van alle commotie lijken de drie vrouwen allemaal de boerderij te willen verlaten.

De voorbije twee weken konden we in Boer zkt Vrouw al zien dat er iets staat te gebeuren op de boerderij van Raphaël. Omdat Jasha daar ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken, en toen deed ze een opvallende ontdekking. “Ik zag het licht in Raphaëls caravan branden. Ik heb hier echt 40 minuten gestaan, omdat ik het wou weten. Ik wou het met mijn eigen ogen zien”, hoorden we Jolyn daar zelf over zeggen vorige week.

Confrontatie tussen Raphaël en Jolyn, Katrijn en Jasha

In de volgende aflevering van Boer zkt Vrouw komen we te weten wat ze exact heeft gezien. Wat er gebeurd is tussen Jasha en Raphaël zorgt er alleszins voor dat Katrijn en Jolyn besluiten hun koffers te pakken. Als zij volledig klaar staan om te vertrekken, komt Dina Tersago toe op de boerderij. Zij besluit iedereen samen te roepen om te bespreken wat er de voorbije avond en nacht is gebeurd.

“Kort samengevat: we zijn misschien wat te hard van stapel gelopen, maar het is een beetje ontploft”, zegt Katrijn daarover. Maar toch moet er nog heel wat uitgepraat worden. Klopt het dat Jasha de hele nacht doorbracht bij Raphaël? En zo ja: waarom liegt ze daarover? Wat is er gebeurd? Heel veel vragen dus en dat zorgt duidelijk voor een lastig gesprek. In de trailer van de volgende aflevering zien we namelijk hoe ook Jasha ineens lijkt te willen vertrekken. Bovendien heeft ook boer Raphaël niet veel zin meer in het avontuur.

Kijk hier naar het fragment van Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...