‘Boer zkt Vrouw’: Raphaël geeft meer uitleg over het ‘caravanincident’ met Jasha

Boer Raphaël is in het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw met voorsprong de meest besproken kandidaat. Jolyn betrapte hem namelijk ’s nachts met Jasha in zijn caravan en dreigt daarop samen met Katrijn om de boerderij te verlaten. Nu heeft Raphaël zelf meer uitleg gegeven over het ‘incident’.

De voorbije twee weken konden we in Boer zkt Vrouw al zien dat er iets staat te gebeuren op de boerderij van Raphaël. Omdat Jasha daar ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken, en toen deed ze een opvallende ontdekking. “Ik zag het licht in Raphaëls caravan branden. Ik heb hier echt 40 minuten gestaan, omdat ik het wou weten. Ik wou het met mijn eigen ogen zien”, hoorden we Jolyn daar zelf over zeggen vorige week.

Caravan

In een aankondiging voor de aflevering van komende zondag konden we al zien hoe het tot een confrontatie komt tussen Raphaël en Jolyn en Katrien omdat die twee vrouwen de boerderij willen verlaten. Al die commotie zorgt er zelfs voor dat ook Jasha denkt aan vertrekken.

In TV Familie heeft Raphaël nu eindelijk zelf uitleg gegeven over het hele ‘caravanincident’. “Vlak voor Jasha ging slapen, bleek ze haar gsm te zijn vergeten in de bar. Ze is toen bij mij de sleutel komen vragen. Ik ben namelijk de enige die er één heeft. Toen Jasha de sleutel kwam halen, zijn we aan de praat geraakt. We hadden daar allebei nood aan. Jasha had de jaloezie van de andere vrouwen ook opgemerkt en we voelden beiden dat dat een issue aan het worden was. Daar hebben we dan wat over gebabbeld. Er is daar in de caravan ook totaal niets gebeurd. We hebben gewoon wat gebabbeld en elkaar een knuffel gegeven”, legt Raphaël uit.

Jaloezie

“Ik begrijp ook wel dat jaloezie deel van het spel is, maar het moet binnen de perken blijven. Daarom heb ik met alle drie de vrouwen een gesprek gehad die dag. Maar ja, jaloezie is een raar beestje. Ineens stonden die vrouwen lijnrecht tegenover elkaar …”, gaat hij verder.

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...