‘Boer zkt Vrouw’: Jasha reageert ook op drama bij boer Raphaël

Nadat Jolyn en Katrijn onverwachts Boer zkt Vrouw verlieten, blijft Jasha als enige over op de boerderij van Raphaël. Zij blikt nu met gemengde gevoelens terug op haar avontuur en die bewuste gebeurtenissen.

De voorbije twee weken konden we in Boer zkt Vrouw al zien dat er iets stond te gebeuren op de boerderij van Raphaël. Omdat Jasha daar ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken, en toen deed ze een opvallende ontdekking. “Ik zag het licht in Raphaëls caravan branden. Ik heb hier echt 40 minuten gestaan, omdat ik het wou weten. Ik wou het met mijn eigen ogen zien”, hoorden we Jolyn daar zelf over zeggen vorige week.

Afgelopen zondag konden we dan zien hoe de situatie op de boerderij helemaal ontplofte. Jolyn besloot namelijk zelf om te vertrekken en Raphaël stuurde Katrijn weg. Hij blijft dus enkel met Jasha over.

Jasha

Ondertussen heeft Raphaël al eens kort en later meer uitgebreid commentaar gegeven op de gebeurtenissen op zijn boerderij. Maar nu laat ook Jasha van zich horen. Dat deed ze bij Het Laatste Nieuws.

“Ik had enkele dingen anders moeten aanpakken. Toen Jolyn en Katrijn mij vroegen of ik Raphaël die avond nog had gezien, heb ik ‘nee’ geantwoord omdat ik schrik had voor de reacties. Toen ik dat achteraf in mijn zetel terugzag, dacht ik dat ik beter had gezegd dat ik daar ofwel niet wou op antwoorden, ofwel had ik gewoon ‘ja’ moeten zetten”, blikt Jasha terug. “Daar heb ik een fout gemaakt, maar voor de rest ben ik wel altijd eerlijk en open geweest, ook naar de meisjes toe. Dus ik denk niet dat ik mijzelf echt iets kan verwijten.”

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...